Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Terrible_Turtle

New Patch - Persistent ship grinding sounds

5 comments in this topic

Recommended Posts

Members
5,202 posts

After updating to the new patch, every game I play has the sounds of ships grinding.... for the WHOLE GAME. I tried resetting some of my audio settings, but without success. I was going to send in a replay, but it didn't capture the anomaly. My next step is to reinstall and see if that does the trick.

 

Anyone else experiencing this?

 

It sounded a bit spooky. A bit like this if anyone remembers... 

 

...they're coming!!!  :hiding:

 

 

 

Edited by Kombat_W0MBAT

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,340
[NDA]
Alpha Tester
6,193 posts
4,955 battles

You have any audio mods installed?

Today's update updated some soundbanks and you'll need to copy over the res/banks folder to res_mods if you do.

Edited by Jinxed_Katajainen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
5,202 posts

Nope no problems here. Have you tried restarting the game?..(dumb question but never hurts to ask)

 

Not a dumb question at all! But, no... it didn't do anything. Maybe third time is the charm, eh? Will have to wait till I get home to see if it decides to behave itself.

 

You have any audio mods installed?

Today's update updated some soundbanks and you'll need to copy over the res/banks folder to res_mods if you do.

 

Negatory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,340
[NDA]
Alpha Tester
6,193 posts
4,955 battles

 

Negatory.

 

Guess we wait and see if yours behaves or we get reports from others regarding the issue now.

I have no other ideas on what it could be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×