Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Special_Kay

Driver Error (forum database)

4 comments in this topic

Recommended Posts

1,322
[-K-]
Beta Testers
5,660 posts
18,914 battles

In thread #92779, I am getting the following error:

 

CUQFTni.png

 

I've waited 30 minutes, reloaded the page, tried private browsing mode and tried a different browser; the error persists. (Update: issue persists next day.)

 

I haven't seen anyone else report it, and it seems like I saw it receive a new post while I was monitoring my unread participated threads listing (I could be mistaken), so I thought I may as well post it here.

Edited by Special_Kay

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,322
[-K-]
Beta Testers
5,660 posts
18,914 battles

Still occurring. Nobody has been posting in the thread, so my guess is it's affecting everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,322
[-K-]
Beta Testers
5,660 posts
18,914 battles

Well the thread is probably a lost cause, but as of today it stopped showing up in my unread threads list, so I'm content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,750
[FOXEH]
Beta Testers
6,103 posts
1,313 battles

I'm actually getting this error now as well.

 0oXk5DH.png

 

Thread I'm trying to view has 3 pages so far, can view the first 2, but can't view the third one now without getting this error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×