Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Drylander69

almost nothing worked

4 comments in this topic

Recommended Posts

0
[HEL-4]
Members
8 posts
9,069 battles

Today I had played a couple of Battles taken a break the went back to play a Co-Op battle with my ARP-Kongo and none of my controls would work WASD only thing I could do was press m and then I could get underway with the map view like a carrier but could not manually fire guns or change speed

 

any one else ever have this problem.

 

thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,661
Alpha Tester, Members, In AlfaTesters, Beta Testers
12,413 posts

Was this a one-off issue or have you tried to recreate it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
Alpha Tester
11,714 posts
24,171 battles

Was this a one-off issue or have you tried to recreate it?

​Lately last week and a half or so had a bug that starts with UI disappearing then I'll get an ikon or 2 coming back on and flickering for a bit or so cant do anything other than keyboard commands.  Chat won't work or I cant figure out how to find and use it.   If I don't shut down the game very soon it will crash.  Atypical 0x000005...

 

Happened maybe 4-5 times now.  Pass word to Q, he has me on ignore?

 

Getting a same time period alt enter bug where just hitting enter windows me.  My game never did that before.

I thought I had gunk and cat hair messing up my keys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×