Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Lert

Minor bug with Tirpitz' secondaries?

5 comments in this topic

Recommended Posts

39,253
[HINON]
Alpha Tester
27,712 posts
26,569 battles

u1tXP5Y.jpg

 

The rear-most 150mm secondary mounts seems to be able to engage targets at both sides of the ship, Which, when there's a target in range on the opposite side leads to scenes as seen in the above screenshot. Notice the muzzle flash seen at the base of the funnel.

 

Has anyone else noticed this?

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
148
Members
997 posts
2,054 battles

You can also see one of the 105mm turrets is also facing the wrong way compared to the other side. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,080
Alpha Tester
6,683 posts
3,338 battles

I'm more focused on the fact that there's 48 seconds left and you haven't done any damage.

Edited by 1Sherman

Share this post


Link to post
Share on other sites
116
[Y81]
Members
836 posts
4,556 battles

Lert,was just in game with my Tirpitz, can confirm mine has the same bug.Turrets on opposite side OK,but that side is same.

 

 

Edit: I was just on my SEA server account,didn't play the Tirpitz,but in port was showing the same thing.I have seperate installs for my NA and SEA accounts,so must be a bug in the game.

Edited by BanditSE1977

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×