Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
StrikeTalon

Was Ship Camo Removed?

13 comments in this topic

Recommended Posts

Members
1,054 posts
11,054 battles

Since this last patch 5.021

 

There's is no ship camo in my port.

 

My previous ships who had auto resupply enabled, still receive it.  But I am unable to add to to additional ships.

 

Is this by design? or a bug ? anyone know?  I didnt see anything in the patch notes about it being disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1,054 posts
11,054 battles

Do you have any mods?

 

Yes I do.

 

The one that shows ship class/health, HE/AP colors  extended tech tree.

 

If its working and just not working for me, I can unistall and re-install if needed.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,528
Members
4,274 posts
4,649 battles

 

Yes I do.

 

The one that shows ship class/health, HE/AP colors  extended tech tree.

 

If its working and just not working for me, I can unistall and re-install if needed.

 

 

 

See what happens when you remove the mods

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,243 posts
1,579 battles

One of the mods appears to be breaking the camo selection screen atm, but honestly as I don't run camo I haven't taken the time to figure out exactly which one it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers, In AlfaTesters
4,191 posts
12,721 battles

Can you still mount flags ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
114
[NDA]
Beta Testers, Beta Testers
1,096 posts
11,233 battles

One of the mods appears to be breaking the camo selection screen atm, but honestly as I don't run camo I haven't taken the time to figure out exactly which one it is.

 

Carousel mod interferes with the camo showing up, 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1,054 posts
11,054 battles

 

See what happens when you remove the mods

 

Removing the mods didnt fix the issue.

So I did a fresh download.  Its working ok now.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers, In AlfaTesters
4,191 posts
12,721 battles

 

Removing the mods didnt fix the issue.

So I did a fresh download.  Its working ok now.

 

 

 

 

Groovy !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
10,267 posts
4,608 battles

 

Removing the mods didnt fix the issue.

So I did a fresh download.  Its working ok now.

 

 

 

 

I got a feeling its due to not having the same version... which I'm not sure how that happened.

Share this post


Link to post
Share on other sites
49
[_CIA_]
Members
371 posts
5,428 battles

I haven't noticed much of a problem, but maybe I don't know enough too. I run camo all the time and still make coin. I just like the looks, so I go with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×