Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Kazareh

Graphical issue makes World of Warships unplayable

12 comments in this topic

Recommended Posts

Members
3 posts
838 battles

So I just finished installing the game, I log in, fine and dandy. Until I get in game. Then this happens and the icons trail as I move the mouse: 

 

WI7od2m.jpg

 

 

 

fDGOoE4.jpg

 

 

 

The only time it showed my ship was when I was dead and I *stopped* moving the mouse, moving it again resumed the issue.

 

 

Computer is running 8GB of RAM, Intel Xenon X5560@2.80GHz quad core, 64 bit Windows 7 OS, and a Radeon HD 6950 Graphics Card.

Edited by Kazareh

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
[CD47]
Alpha Tester
11,714 posts
25,094 battles

Very easy bro don't panic.

Go into your CCC settings and make sure everything is on AMD enhanced or application controlled.  You can't be trying to override game optimizations.

Oh make sure Morphological filtering is off also.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
32 posts
810 battles

have you tried turning the settings down and making sure you got all you drivers updated  ..have you tried another battle does it still do it??  other than that i am not sure... i assume someone will come along and know how to fix it Sorry i am not much help but hey its something   Good luck

 

 

Well NVM see Moskie knows whats up

Edited by LokiOdinson

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
[CD47]
Alpha Tester
11,714 posts
25,094 battles

Switching to App Controlled/Enhanced fixed it. Thanks!

 

Your welcome bro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
129
Beta Testers, In AlfaTesters
1,054 posts
8,280 battles

Now those pics are hilarious. Made my day already. :teethhappy:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
[CD47]
Alpha Tester
11,714 posts
25,094 battles

Now those pics are hilarious. Made my day already. :teethhappy:

 

You should see it after you move the  curser for a few minutes over all the ships it's quite the kaleidoscope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1 post
129 battles

Very easy bro don't panic.

Go into your CCC settings and make sure everything is on AMD enhanced or application controlled.  You can't be trying to override game optimizations.

Oh make sure Morphological filtering is off also.

 

Can someone explain this, What are "ccc" settings, i've tried figuring how to fix this and haven't yet, any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[TUB-S]
Members
6 posts
289 battles

 

Can someone explain this, What are "ccc" settings, i've tried figuring how to fix this and haven't yet, any help would be appreciated.

Catalyst Control Center settings for me it is AMD Catalyst Control Center settings

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
[CD47]
Alpha Tester
11,714 posts
25,094 battles

 

Can someone explain this, What are "ccc" settings, i've tried figuring how to fix this and haven't yet, any help would be appreciated.

 

​And now called Crimson Control Center with a new name next year....

Your GPU control center.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×