Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
sheplola

Always Last One To Get Loaded Into Battle

5 comments in this topic

Recommended Posts

Members
4 posts
3,334 battles

I'm always the last one to enter a battle. Sometimes half of the team or the other is already destroyed by the time I can start playing. It has gotten ever worst with the latest update. My graphics settings are on the lowest settings. I have good internet connections, so I don't why this is happening. Sometimes after several battles, it get better, but not any more.

I never had this problem this WoT.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester, In AlfaTesters
733 posts
4,183 battles

It simply could be your computer, not your internet. WoWs does require slightly higher performance computers compared to world of tanks. Running lowest settings on tanks on one of my older computers gives me about 80fps, while WoWs on it can only handle 20-30fps. My load times were atrocious, reaching a minute to two into game as well.

Edited by Uzuki_Yayoi

Share this post


Link to post
Share on other sites
130
[BB_59]
Members
855 posts
3,393 battles

Honestly I don't know what the problem is. I have an SSD with fast internet and a good PC but I still often load 15 to 30 seconds after the battle has started. It never used to do this back in Alpha...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×