Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Herr_Reitz

This is NA forum so why aren't posts in synch with NA timings?

15 comments in this topic

Recommended Posts

3,999
[V_KNG]
Beta Testers
13,205 posts

Just noticed - prolly always been like this - my posts show up as being from the future, relative to my location.

 

I thought this was the NA forum - wouldn't we want the posts to be in-synch with NA timings?

 

It looks as though they are five or more hours ahead... 

 

Color me curious blue

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,661
Alpha Tester, Members, In AlfaTesters, Beta Testers
12,413 posts

You can change your default timezone in settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,280
Alpha Tester
11,714 posts
24,171 battles

You need to go into your personal options settings for the forum and change it to your timezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
181
[DERE]
Beta Testers
539 posts
983 battles

I think time stamps on posts sometimes are glitched... My timezone is set correctly without auto detect DST check and I still see future posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
973 posts
2,500 battles

It depends from timezones. Like mine is Mountain time (-7:00 UTC) which is 2 hours behind Eastern Time (-5:00 UTC)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
19,049 posts
8,108 battles

You need to go into your personal options settings for the forum and change it to your timezone.

 

Sorry to derail, OP, but you're question has been answered.

 

Moksie I want you to look at this -

http://forum.worldofwarships.com/index.php?/topic/34757-well-i-sort-of-stayed-up-all-night-doing-this/page__p__905315#entry905315

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
121
[RRC]
Beta Testers
838 posts
22,935 battles

I see what OP is talking about if he means the time stamp on the main forum page. I'm in AZ and all the times are 6 hours ahead of local time here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
22 posts
2,399 battles

i also can not find the personal forum settings after logging on to forum. would like to put a sig in. nothing in my account management section. help i must be blind?

 

 

found it excuse my blindness.

Edited by PopPop3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
782 posts
388 battles

i also can not find the personal forum settings after logging on to forum. would like to put a sig in. nothing in my account management section. help i must be blind?

 

 

found it excuse my blindness.

 

HdZKFnW.jpg
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×