Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
dbw86

GAME GOES TO BLACK SCREEN, UNABLE TO GET OUT OF IT???

54 comments in this topic

Recommended Posts

616
[BTLST]
Members
993 posts
15,792 battles

I finished Operation Narai and the screen turned black.   Cannot not exit game without shutting down computer.   Restart of game and black screen appears with same issues again.    Anyone else having this issue now????

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

Just got exactly the same thing, after a battle, report screen came up and refused to go back to port. Eventually had to Task Manager it and get to desktop. Ran the client and got to black screen, TMed out. Rebooted computer, ran again same black screen, TMed out and ran a file check, no problems reported ran again with same result.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[AAYC]
Members
2 posts
7,084 battles
5 minutes ago, Efros said:

Just got exactly the same thing, after a battle, report screen came up and refused to go back to port. Eventually had to Task Manager it and get to desktop. Ran the client and got to black screen, TMed out. Rebooted computer, ran again same black screen, TMed out and ran a file check, no problems reported ran again with same result.

Same thing happened to me.  Has to be on WG side.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

Stripped mods and now in going to replace the mods and see what happens, I suspect a glitch in the matrix!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

When I reinstalled the mods black screened again. Removed all mods that had anything to do with the port and it seems to be ok now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,315
Members
2,760 posts
6 minutes ago, Efros said:

When I reinstalled the mods black screened again. Removed all mods that had anything to do with the port and it seems to be ok now.

Yep... Starting the game without mods gets me in, too...

WoWsSafe.png.0f38ad4d3ecc4c6c8122524fcf4d3dcc.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,844
[D-DAY]
Members
7,600 posts

Yep, playing this morning all good.

Came back a few minutes ago and three attempts to load game resulted in a black screen after the ship battle intro load-screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

Seems to be one of the port mods, I suspect extended carousel.

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
85
[D-DAY]
[D-DAY]
Members
133 posts

I had the same problem and after reading this thread, removed only the extended carousel mod.  It then worked.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,844
[D-DAY]
Members
7,600 posts
6 minutes ago, Efros said:

Seems to be one of the port mods, I suspect extended carousel.

As I was a little behind I reinstalled the mods I had minus the extended carousel - worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[AAYC]
Members
2 posts
7,084 battles
6 minutes ago, Aardvar said:

I had the same problem and after reading this thread, removed only the extended carousel mod.  It then worked.

This also worked for me.  Thank you everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

That sucks, it's one of the best QOL mods for the port.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2
[KLUTZ]
Members
14 posts
28,955 battles

Had the same issue and after reading here, deactivated Extended Carousel and it works fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,297
[A-D-F]
Members
7,877 posts
43,400 battles

Same issue. What changed WG?

Will disable extended carousel and see.

 

[Update]: that worked.

Edited by alexf24

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,764
[CO-OP]
Members
3,726 posts
37,437 battles

Only thing I noticed was the new collect daily rewards screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
279
[REEF]
Beta Testers
914 posts
12,862 battles

I've tried removing all mods and I still can't get in.  I get to the game loading screen and that's it, it never loads in.  WOT is down as well...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,528
Members
4,274 posts
4,649 battles
1 hour ago, FlashTX said:

I've tried removing all mods and I still can't get in.  I get to the game loading screen and that's it, it never loads in.  WOT is down as well...

Restart your PC and repair the game client.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
23
[W-P-A]
Members
182 posts
17,382 battles

same black screen, ran repair, removed extended mini carousel mod on mod station.  Rebooted, game is now "working as intended"

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[TF3-1]
Members
7 posts
15,366 battles

Got the black screen .

After some attemps including restart the PC , came to the forum e saw this topic. 

Remove the carrousel at mod station and the screen come up, and even removing the carrousel, its showing at the game, but it´s running fine.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×