Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
The_Kes

Game crashes before it loads intro after 0.10.3.0 UpDate!

4 comments in this topic

Recommended Posts

Members
10 posts
8,550 battles

I downloaded the 0.10.3.0 update and clicked play, then the screen goes black like it's loading, then boom! Crash, then it closes. Aren't updates suppose to "FIX BUGS" and NOT introduce NEW ones? Come on WoWs, Get with the program! 

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,219
[INTEL]
[INTEL]
Members
7,805 posts
38,255 battles

Happened to me in a previous update.

Try disabling AntiVirus firewall (I use AVG and had to disable it while playing - no big issue as you still have MSFT Defender active). Why does this happen? No idea.

Another issue, as of 0.10.2 WOWS does not like a VPN so I have to disable it while playing too.

Worth a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
219
[GONE]
Members
299 posts
8,288 battles
7 hours ago, The_Kes said:

I downloaded the 0.10.3.0 update and clicked play, then the screen goes black like it's loading, then boom! Crash, then it closes. Aren't updates suppose to "FIX BUGS" and NOT introduce NEW ones? Come on WoWs, Get with the program! 

I have much the same problem & wrote about it in Bug Reports. I wonder if they test their updates on old computers? They probably don't see any reason to. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×