Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Boomer625

Free Look key Issue

14 comments in this topic

Recommended Posts

319
[WOLF1]
Members
910 posts
1,888 battles

It seems that whenI use free-look, my guns will fire for some reason. The UI seems to flash a bit, potentially showing what seems to be a crosshair in the flashes, and fires the guns on the bearing in which I had set the guns before free-look (no lock armament x key)

 

I have checked my key binds ( I use the default controls) and did not see any other button being bonded to fire other than LMB.

 

Is anyone having the same issue? Has it been brought up in bugs yet? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,642
[RLGN]
Members
15,645 posts
27,371 battles

If you're playing on a laptop, you may also be thumb-brushing your touch pad, and firing the guns from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
319
[WOLF1]
Members
910 posts
1,888 battles
1 hour ago, arch4random said:

can use your mouse ...right click and hold it down then look around

I do indeed use the default right click button to look around

 

2 hours ago, Estimated_Prophet said:

If you're playing on a laptop, you may also be thumb-brushing your touch pad, and firing the guns from there.

True, although I usually play on a desktop

Share this post


Link to post
Share on other sites
12,238
[WOLF3]
[WOLF3]
Members
29,853 posts
25,782 battles
20 minutes ago, Farm_Fresh_Eggs said:

<shudders>

 

That's got to be like eating soup with chopsticks.

It sucks, but if you're on the road and still want to get your WoWS fix, that's what you got to deal with!

There was a guy on our Discord channel who's occupation was a truck driver, and still made time to join us for Operations and what not.  Must have been fun playing on laptop and all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,150
[DRFTR]
Beta Testers
3,919 posts

would be nice if free look could have the option to be a toggle

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,382
[WOLFG]
Members
32,288 posts
9,989 battles
3 hours ago, Farm_Fresh_Eggs said:

<shudders>

 

That's got to be like eating soup with chopsticks.

It depends what you're used to.

I still use a thumb trackball, (must be unpopular, because only one company still makes them, and only one model) and am hopeless with a regular mouse. About all I can do with one of those is play turn-based games lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
72
[WOLF4]
Members
286 posts
9,916 battles
53 minutes ago, Skpstr said:

It depends what you're used to.

I still use a thumb trackball, (must be unpopular, because only one company still makes them, and only one model) and am hopeless with a regular mouse. About all I can do with one of those is play turn-based games lol.

Ah, you're a nipple guy.

 

 

 

--A pointing stick (nub, or nipple) is a small joystick used as a pointing device typically mounted centrally in a computer keyboard. --

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,382
[WOLFG]
Members
32,288 posts
9,989 battles
9 hours ago, ZaCLoNe said:

Ah, you're a nipple guy.

 

 

 

--A pointing stick (nub, or nipple) is a small joystick used as a pointing device typically mounted centrally in a computer keyboard. --

No no, I use this: 

image.thumb.png.7404b879816860bd9fff09661dd442ca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
708
[BGSSC]
[BGSSC]
Members
2,722 posts
11,087 battles
19 hours ago, Boomer625 said:

It seems that whenI use free-look, my guns will fire for some reason. The UI seems to flash a bit, potentially showing what seems to be a crosshair in the flashes, and fires the guns on the bearing in which I had set the guns before free-look (no lock armament x key)

 

I have checked my key binds ( I use the default controls) and did not see any other button being bonded to fire other than LMB.

 

Is anyone having the same issue? Has it been brought up in bugs yet? Thanks.

This just started happening to me too.  I thought it was just me doing something or maybe my mouse sensitivity got changed.  I think we have a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
708
[BGSSC]
[BGSSC]
Members
2,722 posts
11,087 battles

What ship were you using?  The one I was using when experiencing this was the Jutland. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,871
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,575 posts
15,079 battles
23 hours ago, Boomer625 said:

It seems that whenI use free-look, my guns will fire for some reason. The UI seems to flash a bit, potentially showing what seems to be a crosshair in the flashes, and fires the guns on the bearing in which I had set the guns before free-look (no lock armament x key)

 

I have checked my key binds ( I use the default controls) and did not see any other button being bonded to fire other than LMB.

 

Is anyone having the same issue? Has it been brought up in bugs yet? Thanks.

Could you put a report in with a replay attached?

Mahalo,

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
319
[WOLF1]
Members
910 posts
1,888 battles
22 hours ago, Hapa_Fodder said:

Could you put a report in with a replay attached?

Mahalo,

-Hapa

Wilco!

 

Will try to find the replay or replicate it

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×