Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Lumionics

Why I lost all my cruisers?

17 comments in this topic

Recommended Posts

Members
8 posts
1,369 battles
15 minutes ago, warheart1992 said:

Your port filter lists only tiers VIII-IX; Click on the reset all button.

I know, that is because the others are not available to click and select. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,417
[O_O]
Members
6,974 posts
16,993 battles

You have Ranked battles selected, which requires Tiers 8-9.

Do you have any Tier 8-9 cruisers?

As said above, click "Reset all" on your port filters, just above the left side of your carousel.

Your Helena is clearly still there.  It is just grayed out as unselectable...because you have Ranked battle mode selected.

 

Edited by desmo_2

Share this post


Link to post
Share on other sites
435
[VRR]
[VRR]
Members
1,283 posts

Run and check files from the WG app. Make sure your files are good. Then if they did go away open a ticket on their tech site.

GL .

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,417
[O_O]
Members
6,974 posts
16,993 battles
11 minutes ago, Versili said:

Run and check files from the WG app. Make sure your files are good. Then if they did go away open a ticket on their tech site.

I don't think there is anything wrong with his files.  He needs to select a game mode that will allow him to select the ships he thinks he is locked out of.

Edited by desmo_2
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
4 minutes ago, desmo_2 said:

You have Ranked battles selected, which requires Tiers 8-9.

Do you have any Tier 8-9 cruisers?

As said above, click "Reset all" on your port filters, just above the left side of your carousel.

 

I changed to random battles, but doesn't help. 

WeChat Image_20210224160400.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
3 minutes ago, desmo_2 said:

There is nothing wrong with his files.  He needs to select a game mode that will allow him to select the ships he thinks he is locked out of.

I changed to random, and still the same story. you know, even I select wrong model, it should show but ships, but just not able to select. Now they are all gone. 

WeChat Image_20210224160400.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,417
[O_O]
Members
6,974 posts
16,993 battles
1 minute ago, Lumionics said:

I changed to random battles, but doesn't help.

Please explain again what you are missing.

Bogue is gone...removed from the game.  All odd-number tier CV's were removed (but you were compensated).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
9 minutes ago, Versili said:

Run and check files from the WG app. Make sure your files are good. Then if they did go away open a ticket on their tech site.

GL .

will try that, thanks Bro. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
3 minutes ago, desmo_2 said:

Please explain again what you are missing.

Bogue is gone...removed from the game.  All odd-number tier CV's were removed (but you were compensated).

I remember I didn't get that compensate, maybe i was wrong. that is a long time ago

this time I lost my Helena. I don't remember  the lower level cruisers exactly, but I do upgrade within both two lines of US cruisers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,216
[KWF]
Members
5,809 posts
7,013 battles

Also consider if children or friends had access to your computer and account, it's possible they might have sold them by mistake. Last, you can request Support to revert your account to an earlier state, though that is a bit iffy option.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,417
[O_O]
Members
6,974 posts
16,993 battles
1 minute ago, Lumionics said:

this time I lost my Helena.

This is why I am confused as to what your problem is...because I clearly see your Helena right there in your screen shot.  It just says "No commander" on it.  Put a commander in it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
430 posts
15,705 battles
1 minute ago, Lumionics said:

this time I lost my Helena

It looks like the Helena is still there, just without a captain/commander.  Also, looks like you have the T1 Italian and European cruisers in the screen shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
1 minute ago, desmo_2 said:

This is why I am confused as to what your problem is...because I clearly see your Helena right there in your screen shot.  It just says "No commander" on it.  Put a commander in it.

true, haha, i found it, At first maybe because the wrong filter setting. then i just ignore to re-check the list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
1,369 battles
2 minutes ago, chrisope said:

It looks like the Helena is still there, just without a captain/commander.  Also, looks like you have the T1 Italian and European cruisers in the screen shot.

true, I saw my helena, my mistake... Lol 

Share this post


Link to post
Share on other sites
435
[VRR]
[VRR]
Members
1,283 posts

Yay crisis averted .

Ask and you shall receive ..

Good or bad ...you shall receive lol.

Edited by Versili

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×