Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Hapa_Fodder

PTS Update 0.10.2 Bugs

20 comments in this topic

Recommended Posts

7,915
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,585 posts
15,111 battles

Standby for words from the Chief.

Shipmates, if you encounter any bugs or technical issues during the Public Test 0.10.2 session feel free to report it in this thread.

PLEASE FOLLOW THIS FORMAT

Please follow this template for submitting bugs.

1. Description
Short description of an issue with required details.
Example: spotting-aircraft doesn't work on Iowa battleship

2. How to reproduce
Exact steps need to be made to reproduce the issue
Example: 1.Take Iowa battleship with spotting-aircraft equipped 2. Go in battle 3. Try to launch spotting-aircraft

3. Result
What's the result of the issue.
Example: after pressing spotting-aircraft activating button you can hear an aircraft sound but nothing happens, the aircraft stands still.

That is all.

Mahalo,

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
2 posts
4,781 battles

Maybe this is operator error on my part but I've downloaded the public test game seemingly with no issues.  When I try to play I get this message:

Grayhaired_Gamer, to launch WOWs, you need to log into the account of the corresponding region (Public Test).  Do you want to change the account?

 

Do I need to create a new user ID to play the public test?  When I try to log in using my Grayhaired account I just get an "incorrect email or password (6001) message.  I've tried several times with no success but have no issues getting to the regular WOWs game. 

 

Is this me or something with the PT?

 

Thanks.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,150
[DRFTR]
Beta Testers
3,922 posts
2 hours ago, Grayhaired_Gamer said:

Maybe this is operator error on my part but I've downloaded the public test game seemingly with no issues.  When I try to play I get this message:

Grayhaired_Gamer, to launch WOWs, you need to log into the account of the corresponding region (Public Test).  Do you want to change the account?

 

Do I need to create a new user ID to play the public test?  When I try to log in using my Grayhaired account I just get an "incorrect email or password (6001) message.  I've tried several times with no success but have no issues getting to the regular WOWs game. 

 

Is this me or something with the PT?

 

Thanks.

 

 

 

see above

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
2 posts
4,781 battles

Yup.  Operator error.  Didn't realize I had to register again for the PT.  Thanks for the help - it appears I'm in.  I've been playing for a while but still don't really know my way around the game all that well.  

Thanks again. 

An old Noob

Share this post


Link to post
Share on other sites
32
[K-POP]
Members
66 posts
4,174 battles

1. Description
Tech Tree is not populating until a specific nation is selected. Not sure if this is a problem, but I thought it used to automatically populate when clicking on the tech tree tab.

2. How to reproduce
Click on Tech Tree tab while in port.

3. Result
A blank user interfaces until a specific nation is selected. 

image.thumb.png.74ccb92157ba8ca7627ffee8be0a86fc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
36
[VF-10]
Members
462 posts
7,339 battles

I've only tested it in Co-op so far, but it seems that free look (in battle) limits your view to just on top of the ship.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[RG-1]
Members
10 posts
4,049 battles

Please follow this template for submitting bugs.

1. Description
Game locks when attempting to remove a signal flag in port.


2. How to reproduce
In port go to exterior and signal flags. Uncheck a currently checked signal flag.

 

3. Result
As soon as I click the flag to 'uncheck' it the screen blurs out and hangs with with the spinning medallion logo with the text "operation in progress ...".    I then have to kill the game via task manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9
[_PBR_]
Members
43 posts
9,779 battles

Incorrect Instruction in Big Hunt

 

1. Description

Instruction on loading into Big Hunt game incorrectly states players need to pick up a key(assuming live is to be the same as test).

 

2. How to replicate

Start Big Hunt battle, once team selected load in screen gives instructions on 'Tasks'. Incorrect instruction there (see attached image).

 

3. Result

Incorrect instruction present.

1471753712_Taskerror.thumb.jpg.4f3af39d49cb59c39a5bd1dfbc705221.jpg

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
32
[K-POP]
Members
66 posts
4,174 battles

@Hapa_Fodder Will you be creating an Epic Games Test Server Forum Thread? I know a few of us received emails to test out the Epic Games Launcher for WoW.  A few features are missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[RG-1]
Members
10 posts
4,049 battles

Following up on my report above, "Game locks when attempting to remove a signal flag in port", this clocking and freezing is now happening when I try to start any kind of match.  Same result as detailed above.  For comparison the normal NA Production version of the game is working perfectly for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[SUCIT]
Members
11 posts
997 battles

1. Description
In co-op games the bot DD on my team kept trying to torp my battleship.  It was blatantly firing torps at me even when there were no enemies behind me.

2. How to reproduce
I guess you could enter a co-op game and sail your BB near a bot DD on your team and see if you eat some torps.

3. Result

I had to dodge torps from my own team twice. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
16 posts
3,336 battles

1. Description

The health indicators of planes during the "skip-phase" after an attack is always a full green despite the planes are seriously damaged

2. How to reproduce
Take AA damage until a plane drops below orange or red health. Then do an attack drop. The time between "the planes drop their armament" until the planes' immunity end (attack goes on cooldown), 

3. Result

The plane hp display is always green.  It has been around since 0.10.0 (maybe even before), which is really confusing to play with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
16 posts
3,336 battles

1. Description
My mouse's position is actually lower than the indicator.

2. How to reproduce
Click?

3. Result

Quite strange.

It only happened for me just now, when I logged in to play some key battles.

I could not click on the interface I wanted to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[USAGW]
Members
8 posts
1,789 battles

 

1. Description
Aiming on "GALE" vessel specifically torpedos

2. How to reproduce

1.Activate 'GALE' vessel 2. activate torpedo guidance (aiming systems) 3.Aim at any moving target.
Example: 1.Take Iowa battleship with spotting-aircraft equipped 2. Go in battle 3. Try to launch spotting-aircraft

3. Result
When attempting to aim, on several occasions the torpedo lock appeared to disengage or "loose hold" of the target causing captain to move mouse again into target range.

FLLpounder1050

Share this post


Link to post
Share on other sites
101
[OVRPN]
[OVRPN]
Beta Testers
184 posts
19,011 battles
On 3/1/2021 at 11:57 PM, MontyChan9000 said:

1. Description
In co-op games the bot DD on my team kept trying to torp my battleship.  It was blatantly firing torps at me even when there were no enemies behind me.

2. How to reproduce
I guess you could enter a co-op game and sail your BB near a bot DD on your team and see if you eat some torps.

3. Result

I had to dodge torps from my own team twice. 

Long term issue that WeeGee refuses to address. Even better, bot ships don't take TK damage but player ships do so they will continuously torp you until you are dead. They aren't actually torping you. They are torping at a ship without regard to friendly ships or islands that are in the way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
131
[MUG-T]
Members
371 posts
3,840 battles
11 hours ago, ZeroGiven said:

Long term issue that WeeGee refuses to address. Even better, bot ships don't take TK damage but player ships do so they will continuously torp you until you are dead. They aren't actually torping you. They are torping at a ship without regard to friendly ships or islands that are in the way.

We should be able to report bots:Smile_trollface:

Share this post


Link to post
Share on other sites
956
[REM]
Volunteer Moderator, Supertester, Privateers
1,602 posts
26,126 battles

1. Description

When opening the missions of "Italian Battleships 2" you will see that the game shows an incorrect translation in my case the game is in Spanish but it shows the main title appears as "Cruises" and not as "Battleships" another error is that the title of the mission is in another language
this happens only with the title of the missions, the other texts are correct.

2. How to reproduce

1- put the game in spanish
2- open missions tab
3- open "Italian Cruises 2" mission

3. Result
The title of the missions is translated into another language
The title of the missions is incorrect

Inkedshot-21.03.14_13.28.09-0248_LI.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[MADDS]
Members
5 posts
14,492 battles

My graphics are completely off in the new 10.2 version.

Can someone please help with whatever adjustments I need to do.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,069
[WORX]
Members
12,640 posts
19,907 battles
22 minutes ago, General_600 said:

My graphics are completely off in the new 10.2 version.

Can someone please help with whatever adjustments I need to do.

Thanks

What do you mean by off ??? Can you provide details?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×