Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Hapa_Fodder

*UPDATE* Forum access issue.

9 comments in this topic

Recommended Posts

7,908
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,582 posts
15,107 battles

Now hear this, Now hear this,

We are aware that some players are experiencing an issue where their stats are not showing correctly and as a result the forums is not allowing you to post. We are looking into this issue and will hopefully have it remedied soon.

Sorry for the inconvenience.

Mahalo,

-Hapa

This issue should be corrected.

  • Cool 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,433
[WOLF1]
Beta Testers
12,339 posts
17,511 battles

Thanks Happa,

My battle count has been reset to zero.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,366
[PVE]
Members
7,881 posts
23,881 battles
20 minutes ago, warheart1992 said:

I get the message I can't post because I don't have more than 20 battles :cap_fainting:

It doesn't take that long to play 20 battles...& I think you can do them in co-op :Smile_trollface:

Share this post


Link to post
Share on other sites
192
[KMK]
Members
364 posts
13,752 battles

I had this problem, I played one game and my statistics reappeared :cap_hmm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,908
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,582 posts
15,107 battles

Yeah, you should be good after playing one battle if not log out of both the forums and game and log back in and it should be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15,314
[ARGSY]
Members
23,407 posts
17,347 battles
1 hour ago, danmh said:

I had this problem, I played one game and my statistics reappeared :cap_hmm:

One battle that encapsulates your ENTIRE career in WOWS! :Smile_veryhappy:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,417
[O_O]
Members
6,972 posts
16,990 battles

I have played several games this morning.  Logged out of forum and back on...still infected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
66
[PVE]
Members
381 posts
3,236 battles
1 hour ago, Hapa_Fodder said:

Yeah, you should be good after playing one battle if not log out of both the forums and game and log back in and it should be fixed.

Fixed by logging out of both forum and game.  Thank you sirs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×