Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
BinkyTo

NA Server is reporting "using old version install update" but running latest 0.10.1

6 comments in this topic

Recommended Posts

105
[O_S_D]
Members
233 posts
18,163 battles

I just got in with no problem.  Same version as you posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
181
[WOLFO]
[WOLFO]
Members
597 posts
5,863 battles

mine refuses to login in still, and continues to lock up the program. task manager to end it, then rig reboot...sigh

Edited by iamSamoth

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[VAH]
Members
3 posts
2,592 battles
4 minutes ago, iamSamoth said:

mine refuses to login in still, and continues to lock up the program. task manager to end it, then rig reboot...sigh

That seems to be a different error/issue from mine...  you are stuck @ logging in, correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,666
[RLGN]
Members
15,693 posts
27,458 battles

Some issue with pre-download if the update?

Final bits and full activation should tomorrow morning during server reset.

It should work. Played a game right before work at 1300 local, so it seems fine on my end.

Edited by Estimated_Prophet

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[VAH]
Members
3 posts
2,592 battles

All,

I ran WGCheck and it downloaded some missing files.  After that I was able to logic/run the game without issue.

So this item can be considered, resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×