Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Ripple_4

NVIDIA GEForce Now - Not Launching

11 comments in this topic

Recommended Posts

1
[B_O_W]
Members
10 posts

I am receiving the following error message; ' There is a problem starting your game. Please try to launch it again." I've rebooted system and I'm still receiving the error.  I also sent a support message through NVIDIA's message board, but no reply.  Anyone else dealing with this, if so, is there is fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9,132
[GWG]
[GWG]
Alpha Tester
28,665 posts
15,081 battles

The game starts fine for me but I am not running any programs that really need the newest drivers. Try reinstalling, updating, or rolling back on your drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[B_O_W]
Members
10 posts

I tried that and no change.  I posted on the NVIDIA message board, someone replied and said they have the same issue with World of Tanks.  BTW - I'm using a mac.  Not sure if that has anything to do with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9,509
[WORX]
Members
16,363 posts
21,878 battles

Redacted...

Mods erase please this post is now MOOT.

Edited by Navalpride33

Share this post


Link to post
Share on other sites
9,509
[WORX]
Members
16,363 posts
21,878 battles
9 minutes ago, Ripple_4 said:

'm using a mac.

NVM mind...

 

Support for MACS have been discontinued... You have 2 options from here...

  • Buy a PC with good or decent specs...
    • OR
  • Partition your MAC HD to bootcamp to run windows products on your MAC...

That is it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[B_O_W]
Members
10 posts
3 minutes ago, Navalpride33 said:

NVM mind...

 

Support for MACS have been discontinued... You have 2 options from here...

  • Buy a PC with good or decent specs...
    • OR
  • Partition your MAC HD to bootcamp to run windows products on your MAC...

That is it...

Yes I know MAC support has been discontinued, that is why I use GEForce Now.  PC based games run fine on a MAC, when using GEForce Now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9,509
[WORX]
Members
16,363 posts
21,878 battles
13 minutes ago, Ripple_4 said:

Yes I know MAC support has been discontinued, that is why I use GEForce Now.  PC based games run fine on a MAC, when using GEForce Now.

Ok basic question...

Did you update/installed correctly  drivers for

  • Mac
  • Bios
  • GPU
  • CPU

I have to remind everyone since its the first of the year...

Have you dont a check and repair ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[B_O_W]
Members
10 posts
42 minutes ago, Navalpride33 said:

Ok basic question...

Did you update/installed correctly  drivers for

  • Mac
  • Bios
  • GPU
  • CPU

I have to remind everyone since its the first of the year...

Have you dont a check and repair ?

Nothing has been updated since I was on earlier today.  No, I have not done a check and repair.  I'll reboot and report back.  Thank you for the reply and suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[B_O_W]
Members
10 posts

I feel like taking a golf club to my head at this point lmbo...

For anyone that deals with this issue, here is what I found out, it's a wargaming.net issue.  When you log in you have two options; wargaming.net or steam.  Wargaming.net is not working.  I created a steam account and it loaded just fine.  Based on that there is an issue with the login.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×