Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
DeathLord1969

Reinstall using an existing copy

6 comments in this topic

Recommended Posts

Members
985 posts
4,091 battles

So I uninstalled wows and after clearing that drive, I took the copy of the backup & pasted it back to the original location & restarted the WGC. I thought it would see it after downloading a bit, but it's wanting to download 39GBs. Is there something I am missing?

There's a way to install by game ID, would that make a difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites
26
[REVY]
Supertester
74 posts
5,403 battles

Have you tried it using the "Import Installed Games" button on the "All Games" tab?

If not,

Spoiler

1267359135_Screenshot(296).thumb.png.6ed58704e43b4b187b44a507e0c9690e.png

Click on the "Import Installed Games" tab.

974359196_Screenshot(297).thumb.png.d61929784021138a0e25d9bbc94a61e3.png

This thing should pop up, then click on the "Select Folder" tab.

1846046443_Screenshot(298).thumb.png.0b2b9e46489f4adddaadb028d96fb7bf.png

For me, File Explorer opens up. Then navigate/find and select the folder where your WoWS folder is. 

 

Edited by Aghostinthetank

Share this post


Link to post
Share on other sites
26
[REVY]
Supertester
74 posts
5,403 battles

Is WGC giving you a 5002 error code stating that the selected game is already in the WGC like in the screenshot? If so, the only thing that I could think of is that somewhere, somehow, something happened to your WoWS folder and it needs to be repaired. I guess you'll have to download that 38GBs, sorry.

Spoiler

133529539_Screenshot(301).thumb.png.83ff9a8bfaf6b936762c919e594b0639.png

And that install by Games ID thing is for you to insert codes for early access to WG products, so I don't think that's going to work.

 

EDIT: Worse comes to worse, and if you're adamant enough, go put up a support ticket with customer service, maybe they'll be able to help you there.
https://na.wargaming.net/support/en/products/wows/help/

Edited by Aghostinthetank

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,959
[WORX]
Members
12,489 posts
19,722 battles
20 hours ago, DeathLord1969 said:

I took the copy of the backup & pasted it back to the original location & restarted the WGC

I dont think this ^^ was a good idea... From what I see (and it confused me at first) its a pathway problem.

 

Edited by Navalpride33

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
985 posts
4,091 battles
13 hours ago, Aghostinthetank said:

Have you tried it using the "Import Installed Games" button on the "All Games" tab?

If not,

  Reveal hidden contents

1267359135_Screenshot(296).thumb.png.6ed58704e43b4b187b44a507e0c9690e.png

Click on the "Import Installed Games" tab.

974359196_Screenshot(297).thumb.png.d61929784021138a0e25d9bbc94a61e3.png

This thing should pop up, then click on the "Select Folder" tab.

1846046443_Screenshot(298).thumb.png.0b2b9e46489f4adddaadb028d96fb7bf.png

For me, File Explorer opens up. Then navigate/find and select the folder where your WoWS folder is. 

 

So I tried this again. I removed the full folder first. Re-copied the backup to the game drive & renamed it to World_of_Warships_NA. Then tried the import option & it is now downloading the newer version aka updating the files. Still 20GBS though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×