Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
MRKOOKIE3

Game Freezes Sorta

11 comments in this topic

Recommended Posts

1
[DDCO]
Members
6 posts
2,781 battles

This is my first time on the forums writing so Idk but anyway I am not one to complain too much but This last update for me seems as the game breaks more often like I am having round were the first five minutes or so the game work as it should then Shells that I am firing fire but they don't so I fire them they hit but I can't see the shells but the fire again in about 20 to 30 second later Its a bit hard to explain Ill try to find the replay

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,284
[WORX]
Members
11,443 posts
19,196 battles
5 minutes ago, MRKOOKIE3 said:

This is my first time on the forums writing so Idk but anyway I am not one to complain too much but This last update for me seems as the game breaks more often like I am having round were the first five minutes or so the game work as it should then Shells that I am firing fire but they don't so I fire them they hit but I can't see the shells but the fire again in about 20 to 30 second later Its a bit hard to explain Ill try to find the replay

Run WGC client in safety mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,284
[WORX]
Members
11,443 posts
19,196 battles
11 minutes ago, MRKOOKIE3 said:

How do I do that And I found The replay from Wows  Can I just clip the file?

 

By the "play" button in WGC.. There is an arrow on the side that will open a drop window with options... Click on "safe mode" and press play.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,284
[WORX]
Members
11,443 posts
19,196 battles
2 minutes ago, rjc3095 said:

Why would we be required to run the game in safe mode each and every time? Why not just fix it. He’s not the only 1 having this problem. I have seen streamers have the stuttering and I have had it also 

-Its not to play it every time. That is not the purpose of safe mode. Safe mode basically is a client running on neutral or vanilla. Its a trouble shooting tool.

Its not recommended to be played every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,709
[WG]
Administrator, Developers
1,752 posts
10,383 battles
4 hours ago, MRKOOKIE3 said:

Even with Safety mode on it still happens cost me some games

 

Try doing a "check and repair" of the client.

If that doesn't improve things, run w WGcheck report and submit it to the Support team in a ticket so they can take a look.

#anchorsaweigh

Share this post


Link to post
Share on other sites
236
[ASHIP]
Members
226 posts
12,170 battles
23 hours ago, Gneisenau013 said:

Try doing a "check and repair" of the client.

If that doesn't improve things, run w WGcheck report and submit it to the Support team in a ticket so they can take a look.

#anchorsaweigh

Tried it, reinstalled mods and still happens. All since last updates. Is not our end. If anybody get it right please divulge it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×