Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Wolfswetpaws

Container bug.

4 comments in this topic

Recommended Posts

2,681
[WPORT]
Members
7,108 posts
12,084 battles

It has been bad enough with the "invisible" containers waiting to be opened on the cargo ship platform.

Here's one that didn't even have a fully supported cargo ship platform.  It was sunk halfway down the cargo hold and opened from that position.

shot-20_09.10_13_28.00-0277.thumb.jpg.e9b817481cefb69b6c4c47c1f9fc622f.jpg

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,681
[WPORT]
Members
7,108 posts
12,084 battles
5 minutes ago, Mudd_H_F__XX said:

you can always go back to port and then back to containers and it will be corrected!

Yes.  But that is not the point.

Bug found.  Bug need to be fixed.  :-)

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
877 posts
6,656 battles
28 minutes ago, Wolfswetpaws said:

Yes.  But that is not the point.

Bug found.  Bug need to be fixed.  :-)

Sadly, this one has been around for a while.  I would imagine it's probably pretty low in priority.  Personally, for a game which prides itself on appearance, I think that graphics bugs should have higher priority, but we've see those before.  E.g. Anybody remember the invisible ship bug or the one where ships only appeared in outline form?  Those took a long while finally to be fixed.  (my screen resolution didn't generate them, so I'm not even sure right now if they're still occurring)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×