Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Hapa_Fodder

0.9.9 PTS Bug Reports

33 comments in this topic

Recommended Posts

7,464
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,323 posts
14,735 battles

Standby for words from the Chief.

Shipmates, if you encounter any bugs or technical issues during the Public Test 0.9.5 - Part 1 session feel free to report it in this thread.

PLEASE FOLLOW THIS FORMAT

Please follow this template for submitting bugs.

1. Description
Short description of an issue with required details.
Example: spotting-aircraft doesn't work on Iowa battleship

2. How to reproduce
Exact steps need to be made to reproduce the issue
Example: 1.Take Iowa battleship with spotting-aircraft equipped 2. Go in battle 3. Try to launch spotting-aircraft

3. Result
What's the result of the issue.
Example: after pressing spotting-aircraft activating button you can hear an aircraft sound but nothing happens, the aircraft stands still.

That is all.

Mahalo,

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
936
[OIL-1]
Members
1,291 posts

Incorrect email address or password.

Live server is fine.
Multiple attempts.
Tried shutting everything down first. Still same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2
[W_V_G]
Members
7 posts
7,141 battles

Incorrect email address or password.

Live server is fine.
Multiple attempts.
Tried shutting everything down first. Still same issue

I am the dame with test,, can't log in I have reg' and all. still well not take any thing please help

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
272
[TAZ]
Members
834 posts
2 minutes ago, MillenniumDuck said:

Booted from PTS, keeps saying server down

Same, in the middle of a battle no less!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
243
[OGF]
Members
995 posts
33,518 battles

Same problem, booted after my last battle and can't get back in.  How about some kind of update here on this?

Also, how does everyone else feel about getting screwed out of an Autumn Season mission and the T6 premium ship we would have gotten for completing it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5
[TSIOF]
Members
17 posts
16,529 battles

PTS says the server is temporarily down, can't log in. attempted to re-connect but the same error showed up

 

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
47 posts
4,014 battles

Glad to see it isn't only me with this problem.

Just tried again one minute ago, still down.

Edited by Dopey_2018

Share this post


Link to post
Share on other sites
272
[TAZ]
Members
834 posts
55 minutes ago, Wingslinger said:

Same problem, booted after my last battle and can't get back in.  How about some kind of update here on this?

Also, how does everyone else feel about getting screwed out of an Autumn Season mission and the T6 premium ship we would have gotten for completing it?

It SUCKS, but WG doesn't care

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
503
[WOLF5]
Members
1,313 posts
10,187 battles

Sustained high ping rates (~100 ms) for all three games and confirmed by other players in game who were experiencing the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts

I just tried launching a game before seeing this thread. It loaded to the team screen then crashed. I've tried to get back in but each time now it try's to load the game I was attempting to start and throws a "A Critical error has been occured".

Capture.JPG

Edited by chunkers

Share this post


Link to post
Share on other sites
7
[-TFC-]
[-TFC-]
Beta Testers
84 posts
6,934 battles

logged into test server, did not load the dubloons or the starting credits or the 90 days premium.

 

UPDATE seems to be fixed, thx.

 

9-9 test error.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
936
[OIL-1]
Members
1,291 posts

Tried at 9pm CST. Working fine now. 90 day prem, credits, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
272
[TAZ]
Members
834 posts

 

@Hapa_Fodder

What the hell happened to all of the progress that i made this afternoon? I completed several shipyard task as well as several PT missions, yet when I get bac in at 2151 CST I am reset as if i had never completed anything.  This is [edited], WGs screw up and the player is penalized

Share this post


Link to post
Share on other sites
243
[OGF]
Members
995 posts
33,518 battles

When it finally let me back in last night, all my mission progress from earlier in the day had been completely erased.  Back to trying to regain what I lost.  Still no Autumn Mission.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29
[DJL]
Members
29 posts
18,761 battles
On 8/20/2020 at 10:41 AM, Hapa_Fodder said:

 

9.9, PTS.  Got a container from mission completed.  Also, on xp pts, got another container.  opened the first one, anchor just spun forever.  Wouldn't even let me exit the game.  Task manager, killed it.  Came back in.  Said I had 1 container (the other I'd received from mission didn't exist).  Anchor still spinning.

Kill the game again.  Restarted.  Came back in, said I had 1 container (never got the reward from the 1st), again wouldn't let me close the game.  Task manager once more fixed that.

Not only aren't we receive the contents of the containers we're spending hours of our life to obtain, we're being denied its contents.  :(

Life is short.  Perhaps spend less time on WoWs and do something worthwhile... like raise kids or cut the friggin grass.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×