Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
comtedumas

Ship XP on port screen is back.

15 comments in this topic

Recommended Posts

7,512
[GWG]
[GWG]
Supertester
25,699 posts
14,007 battles

You have to mouse over the captain so you get nothing if there is no one there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,370
[FOXEH]
Beta Testers
13,480 posts
18,553 battles
3 hours ago, comtedumas said:

Thanks WG, you listened....

sort of .... sideways .... but not really.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,498
[WOLF9]
Privateers
12,822 posts
4,613 battles

Unacceptable.  Sure, hide it for elite ships, but the Ship XP number is primary in the grind.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,151
[WOLFC]
Members
2,688 posts
8 hours ago, comtedumas said:

Thanks WG, you listened....

It's not showing for me either ... but on a positive note, it was displayed on the Public Test Server during the last test.

 

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
8,823
[INTEL]
Members
12,515 posts
34,740 battles
3 hours ago, DocWalker said:

It's not showing for me either ... but on a positive note, it was displayed on the Public Test Server during the last test.

 

That's good to hear, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11,045
[ARGSY]
Members
18,955 posts
13,161 battles
6 hours ago, comtedumas said:

I swear, guys, it just showed up today.  

Untitled.jpg

 

5 hours ago, OnociTsalk said:

Are you sure it is not a mod? Coz mine does not.

image.thumb.png.bfe9b16fa0d3437ba248218125f834eb.png

Most odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
578 posts
4,056 battles

I just checked and it is  not showing up for me either, and here I was getting my hopes up.  Oh well if it is showing up on the test server, maybe we will see the change someday on the live server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,498
[WOLF9]
Privateers
12,822 posts
4,613 battles

I have three accounts on NA and one on EU.  Three different client instances.  None show Ship XP on the Port screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×