Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
captain_fearless

Bismarck last conquest skin broken

5 comments in this topic

Recommended Posts

Members
26 posts
3,482 battles

I got the last conquest skin for my Bismarck, but when I select it, it doesn't make the turrets yellow, and only adds the black and white stripes. For the battle damaged one it dosent even show any damage.

any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,335
Members
1,603 posts
25,121 battles

@captain_fearless Is this what you're talking about?

WoWs-BismarckDamage.thumb.jpg.cebd123722d0700995050c47972d1778.jpg

I just screen-shotted my 'marck moments ago.

Edited by theLaalaa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
423 posts
24,036 battles

i think you bought the perm camo it has the stripes....

the yellow turrets came from a special ""hunt for bismark " operation a few years ago..and the camo was what the bismark looked like when it left port..

the other camo that is pictured above "from the bottom of the ocean " is what the bismark looked like when it was sunk...this also came from the special "hunt for bismark operation" and shows all the outside damage ..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts
7,113 battles
On 7/14/2020 at 11:11 AM, captain_fearless said:

Here’s a picture of mine with one of the skins equipped, it dosent snow the yellow turrets

image.jpg

I think u've got special camos disabled,  check gear wheels on the right, above ur ships line

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×