Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Commadore_Crunch

9.6 will NOT install

4 comments in this topic

Recommended Posts

74
[WARGS]
Members
59 posts
8,032 battles

 

So 9.6 will not install on the WG command center, it starts and been sitting at  1 % for 2days now!, Ive never had this happened before, any help would be appreciated thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3 posts
6,383 battles

Same issue here.  I get to three percent in 24 hours.  I've tried it with Charter Spectrum, ATT Uverse, and Verizon 4G.  If I'm lucky the DL will top out at 300kb/s.  Firewall and AV are off and I've tested speed on all connections - internet speed is good.  Something is going on with this update. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
4 posts
8,370 battles

Same here, 2 days at it's at 2%, download speeds stay at very low numbers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3 posts
6,383 battles

Unless WG did something in the background (I have an open ticket with them) - Here's what fixed my issue.  I'm running Mcafee Enterprise 8.8 and had to completely disable on-access scanner and access protection.  I also had to uninstall Malwarebytes completely.  I've never had to do this in the past with any other update.  0.9.6 is doing something new that the AV protection does not like.  Once I performed the above actions i was able to complete the DL and install completely in thirty minutes.  The game is now working as expected.  Hope that helps! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×