Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
henrychenhenry

How many other people have problems with importing WoWS into WGC?

4 comments in this topic

Recommended Posts

1,007
[NSC]
Members
2,341 posts

WG just had to push out a minor patch today :( This means all players now need WGC. I do have WGC, I just keep having problems with it.

For the PT, WGC recognized it immediately without my having to manually import it. So I was able to play the PT fine. (proof:)

Spoiler

Capture9.thumb.PNG.de5478f8723db421a8547aa4987a26c8.PNG

But when I opened WGC today, I got a message (I do not remember the message) saying something like my PT install was not recognized anymore. Additionally, WGC will not recognize my NA launcher install. This means I can't update to 0.9.4.1 and can't play for now. It makes 0 sense why my PT also isn't recognized anymore when it was before.

This is what I see when I select a folder:

image.thumb.png.f0bf271ab4ec5e99bce0ba77eed49036.png

This is what I see when I try the drag and drop (I get the same result with WorldofWarships.exe and WoWSLauncher.exe; neither works):

image.thumb.png.29f53544a9a3356664255fadc6102c91.png

Please help! I have 8 hours of WoWS prem ticking down and I really wanted to play some battles, particularly finish today's x2 XP Sub Battle bonuses, with the prem time (which regretfully, I doubt CS would be willing to reimburse).

Spoiler

image.thumb.png.dbe6493ff2fb35e0c1d3732ab56a03d8.png

Thanks for your help all!

Edited by henrychenhenry

Share this post


Link to post
Share on other sites
501
[MEIST]
Members
1,546 posts
5,926 battles
1 hour ago, henrychenhenry said:

WG just had to push out a minor patch today :( This means all players now need WGC. I do have WGC, I just keep having problems with it.

For the PT, WGC recognized it immediately without my having to manually import it. So I was able to play the PT fine. (proof:)

  Reveal hidden contents

Capture9.thumb.PNG.de5478f8723db421a8547aa4987a26c8.PNG

But when I opened WGC today, I got a message (I do not remember the message) saying something like my PT install was not recognized anymore. Additionally, WGC will not recognize my NA launcher install. This means I can't update to 0.9.4.1 and can't play for now. It makes 0 sense why my PT also isn't recognized anymore when it was before.

This is what I see when I select a folder:

image.thumb.png.f0bf271ab4ec5e99bce0ba77eed49036.png

This is what I see when I try the drag and drop (I get the same result with WorldofWarships.exe and WoWSLauncher.exe; neither works):

image.thumb.png.29f53544a9a3356664255fadc6102c91.png

Please help! I have 8 hours of WoWS prem ticking down and I really wanted to play some battles, particularly finish today's x2 XP Sub Battle bonuses, with the prem time (which regretfully, I doubt CS would be willing to reimburse).

  Reveal hidden contents

image.thumb.png.dbe6493ff2fb35e0c1d3732ab56a03d8.png

Thanks for your help all!

PTS has ended for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
132
[WG]
WG Staff
360 posts
9,828 battles

Hey henrychenhenry,

I pinged one of the experienced Tech support agents, He should get back to you shortly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,007
[NSC]
Members
2,341 posts
1 hour ago, foodprinter said:

Hey henrychenhenry,

I pinged one of the experienced Tech support agents, He should get back to you shortly. 

Thank you! I've gotten a response on the ticket.

3 hours ago, jager_geist said:

PTS has ended for now.

I know that. What I mean is: WGC was working and now it isn't. Mentioning the PT was to prove that I was able to get WGC to work, and also how it was unusual that it didn't work anymore because it used to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×