Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
kgh52

Tech issues

38 comments in this topic

Recommended Posts

2,139
[TDRB]
Members
5,162 posts
13,743 battles

I cannot log into the game. The loading screen comes up & the progression bar shows the game is loaded but that is as far as it gets.

It is not unusual to have glitches following an update but this is much more than a glitch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,139
[TDRB]
Members
5,162 posts
13,743 battles

OK, I went to the web site but there was noting stating a problem existed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,150
[DRFTR]
Beta Testers
3,919 posts

tech support forum, (here)

Someone found the extended carrousel broke it for them...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,139
[TDRB]
Members
5,162 posts
13,743 battles
Just now, Navalpride33 said:

Check your Aslain mods boys... That maybe the problem...

I deleted the mods form the game folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,068
[WORX]
Members
12,638 posts
19,907 battles
1 minute ago, SKurj said:

tech support forum, (here)

Someone found the extended carrousel broke it for them...

Are you sure ???Its the extended carousal ???

Can anyone else confirm??

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,871
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,575 posts
15,079 battles
10 minutes ago, kgh52 said:

I cannot log into the game. The loading screen comes up & the progression bar shows the game is loaded but that is as far as it gets.

It is not unusual to have glitches following an update but this is much more than a glitch.

Some questions to try to help.

A: Are you running any mods? If so, NEVER initially launch a game with mods loaded at the beginning.

B: Does the game load and launch without your mods?

C: If it does, contact the mod maker or check for updated mods.

I have found A LOT of people don't update their mods regularly and instead just move them into the new folder, this is NOT good as updates to the games will not function with non-updated mods.

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
717
[--O--]
Members
994 posts

Also there was not reason for this to be moved from the main forum, alot of people will be asking and that over the years has been where this very thing was answered and most easily found JMO

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,150
[DRFTR]
Beta Testers
3,919 posts
2 minutes ago, Navalpride33 said:

Are you sure ???Its the extended carousal ???

Can anyone else confirm??

that was what fixed it for that person... YMMV

 

sorry people posting this all over the place but here is the post:

https://forum.worldofwarships.com/topic/215539-093-cannot-log-into-game-now-it-doesnt-connect-with-update/?do=findComment&comment=5004376

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,871
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,575 posts
15,079 battles
1 minute ago, Mustangrde1 said:

No Mods still cannot get on

Do you use the WGC or the old launcher?

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,871
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,575 posts
15,079 battles
1 minute ago, Mustangrde1 said:

Also there was not reason for this to be moved from the main forum, alot of people will be asking and that over the years has been where this very thing was answered and most easily found JMO

This is a "Support" issue, therefore it belongs in "Support" There are a few pinned items in this topic that can fix and help issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,139
[TDRB]
Members
5,162 posts
13,743 battles
Just now, Hapa_Fodder said:

Do you use the WGC or the old launcher?

-Hapa

Tried both no go on either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,871
[WG]
Administrator, Developers, Community Department, WG Staff, In AlfaTesters
4,575 posts
15,079 battles
Just now, kgh52 said:

Tried both no go on either.

When you say you tried both, did you have both installed on your computer? You cannot as they interfere with each other. I would uninstall BOTH if they are on your computer and the game client and re-install the entire thing.

-Hapa

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[STLRN]
Members
3 posts
13,045 battles

same issue here..game crashed in middle of installing the new update 9.3.  Cannot reconnect...help

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,068
[WORX]
Members
12,638 posts
19,907 battles
1 minute ago, a_cliff said:

same issue here..game crashed in middle of installing the new update 9.3.  Cannot reconnect...help

Are your using WGC ??

Are you using mods ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
717
[--O--]
Members
994 posts
1 minute ago, Navalpride33 said:

You're not using WGC ???? That is your problem, the old launcher is no longer supported.

Worked perfectly fine this morning 6 hours ago... IE After the patch

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,068
[WORX]
Members
12,638 posts
19,907 battles
Just now, Mustangrde1 said:

Worked perfectly fine this morning 6 hours ago... IE After the patch

 

Not for this patch, WGC is the permanent replacement...

Share this post


Link to post
Share on other sites
717
[--O--]
Members
994 posts
1 minute ago, Navalpride33 said:

Not for this patch, WGC is the permanent replacement...

I played it this morning 10am CST same exact way i do every day, same launch same game etc etc... but now its not working to log back in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,139
[TDRB]
Members
5,162 posts
13,743 battles
3 minutes ago, Mustangrde1 said:

Yep that is the issue I am having.

I running check & repair after removing every folder associated with Aslain's Mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×