Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
RacerDemon

Anyone else stuck?

17 comments in this topic

Recommended Posts

105
[DNTZ]
Members
433 posts
22,723 battles
8 minutes ago, RacerDemon said:

On loading screen since update? 

shot-20.04.08_13.47.45-0027.jpg

Are you running mods?  If so, there are some that are not working.

Otherwise, might want to use the WG check files/integrity option.

Share this post


Link to post
Share on other sites
206
[WOOKY]
Alpha Tester
1,150 posts
9,134 battles
1 minute ago, BruDog1970 said:

Are you running mods?  If so, there are some that are not working.

Otherwise, might want to use the WG check files/integrity option.

Yes, running newest version of aslains pack that he updated today and already ran the WG check tool 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,372
[PVE]
Members
10,926 posts
18,908 battles
1 hour ago, RacerDemon said:

On loading screen since update? 

shot-20.04.08_13.47.45-0027.jpg

Extended carousel mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,372
[PVE]
Members
10,926 posts
18,908 battles
1 hour ago, RacerDemon said:

Yes, running newest version of aslains pack that he updated today and already ran the WG check tool 

Extended carousel mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
105
[DNTZ]
Members
433 posts
22,723 battles
18 minutes ago, advanceagent1 said:

I have removed mod and ran check.  But still stuck at "Waiting for Authorization". 

Earlier it was BadoBEST and other Side Panels.  A new version of the modpack fixes those.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[H2O]
[H2O]
Members
10 posts
3,333 battles
3 hours ago, RacerDemon said:

On loading screen since update? 

shot-20.04.08_13.47.45-0027.jpg

Yes. I have had the same issue. There seems to be a problem with the Update. I did an integrity check & repair & it did nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
556 posts
27,456 battles

If you have add-ons from Aslain's Mod Pack installed, checkout Aslain's forum.  After disabling all of the "Port Mods" and "Side Panels by BADoBEST", I was able get into the game.  Unsure as to which specific component causes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
206
[WOOKY]
Alpha Tester
1,150 posts
9,134 battles
6 minutes ago, ObnoxiousPotato said:

If you have add-ons from Aslain's Mod Pack installed, checkout Aslain's forum.  After disabling all of the "Port Mods" and "Side Panels by BADoBEST", I was able get into the game.  Unsure as to which specific component causes the problem.

Thanks, he just updated his addon fixing those issues. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
295
[NFJF]
Members
707 posts
10,924 battles

I'd just end task in your task manager and try again. It seems like the game is always wonky the first few days after a patch goes live.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8
[NFJF]
Members
4 posts
17,956 battles

This was happening to me too. It was just stuck on the login screen. made the sound like i was going into game/port but nothing. 

What worked for me was just reloading the older Aslain. Load the one 9.2.1 and i was able to login without an issue. I have yet to go into game but at least i was able to log all the way in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×