Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
RacerDemon

wth is this??

14 comments in this topic

Recommended Posts

168
[WOOKY]
Alpha Tester
1,102 posts
8,504 battles

Once I download the whole game???? I have been playing all day and this just popped up. I have restarted the client multiple times, and it says i am running the latest version of the game. Does anyone know what this is? 

shot-20.02.21_15.02.52-0580.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
305
[PROJX]
Beta Testers
728 posts
4,671 battles

I would uninstall all mods and scan the game for possible errors. 

If that doesn't work, make a ticket

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,887
[PSP]
[PSP]
Members
12,654 posts

Either you installed the starter version or an old bug has reappeared. Reference this thread.

ither 

Share this post


Link to post
Share on other sites
168
[WOOKY]
Alpha Tester
1,102 posts
8,504 battles
1 minute ago, Snargfargle said:

Either you installed the starter version or an old bug has reappeared. Reference this thread.

ither 

I havent instaled anything, been playing throughout the day, then bam this pops up. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
662
[TFK]
[TFK]
Alpha Tester
1,610 posts
19,746 battles

That looks like the "California" mod from Modstation. All premium things are given a golden appearance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
168
[WOOKY]
Alpha Tester
1,102 posts
8,504 battles
20 minutes ago, Tpaktop2_1 said:

That looks like the "California" mod from Modstation. All premium things are given a golden appearance.

I use aslains mod, its called something different, but same concept 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,554
[RKLES]
[RKLES]
Beta Testers, In AlfaTesters
5,994 posts
20,705 battles

You are using an outdated mod.

Uninstall all mods and tey again.

The modstation version of gold premium ships doesn't have that bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
168
[WOOKY]
Alpha Tester
1,102 posts
8,504 battles
11 minutes ago, dEsTurbed1 said:

You are using an outdated mod.

Uninstall all mods and tey again.

The modstation version of gold premium ships doesn't have that bug.

I am using the newest version of aslains, so, not sure how i can updated it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,554
[RKLES]
[RKLES]
Beta Testers, In AlfaTesters
5,994 posts
20,705 battles
9 minutes ago, RacerDemon said:

I am using the newest version of aslains, so, not sure how i can updated it. 

Use WG modstation.  Most of it is updated before patch releases. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
168
[WOOKY]
Alpha Tester
1,102 posts
8,504 battles
17 hours ago, dEsTurbed1 said:

Use WG modstation.  Most of it is updated before patch releases. 

 

Meh,. mod station sucks with its lack of mods 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×