Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
DESRON10

Armory Broken?

22 comments in this topic

Recommended Posts

484
[P2W]
[P2W]
Banned
1,334 posts

I don't run any mods vanilla client, will try running check and repair. I need to get some flags.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33,622
[HINON]
Alpha Tester
24,716 posts
19,912 battles

Armory works fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
484
[P2W]
[P2W]
Banned
1,334 posts

LOL went to repair and got this... funny everything else connected to the internet is working fine here.

image.thumb.png.95c2afdbd64d01a35eb2e58972078019.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
864 posts
3 minutes ago, DESRON10 said:

LOL went to repair and got this... funny everything else connected to the internet is working fine here.

image.thumb.png.95c2afdbd64d01a35eb2e58972078019.png

Dammit , again the same results you have , something regional on the NET maybe ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
484
[P2W]
[P2W]
Banned
1,334 posts

Yep the WGC spyware is broken too, it will not even fix itself. I'll try a uninstall/ clean install.

image.thumb.png.26172c5b355ae907dd8ad6b118fbf6cd.png

Edited by DESRON10

Share this post


Link to post
Share on other sites
8,265
[GWG]
[GWG]
Supertester
27,207 posts
14,758 battles
15 minutes ago, DESRON10 said:

Ever since I updated I cant get into the armory.

shot-20_01.15_15_48.09-0463.thumb.jpg.027d0e8f220be20a2cb0c71cd8dd93d0.jpg

I am getting this with Naval Battle and the Armory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
484
[P2W]
[P2W]
Banned
1,334 posts

I'll hold off the the re-install for a little while.  Might as well not do anymore battles . I'm not wasting the time to find out if they are going to be counted or not.

Looks like the gerbils didn't fed.

Edited by DESRON10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
864 posts
4 minutes ago, BrushWolf said:

I am getting this with Naval Battle and the Armory.

Yup , just checked Naval Battles and same results as you , not gonna bother playing , off to POE for now . I'll check again later .

Share this post


Link to post
Share on other sites
484
[P2W]
[P2W]
Banned
1,334 posts

Update : the gerbils are revolting over the PR nightmare event. They are abandoning ship!...

One was just spotted leaving the server room on security cams!!

 

giphy.gif

Edited by DESRON10
  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
151
[CAP]
Members
370 posts
16,063 battles
5 minutes ago, perigrin2 said:

I have no chat Armory,Naval battle and clan either. We re off to a cracking start.

I lost everything about 30 mins ago.... including the general forum page which isn't loading completely. 

Seems like a general internet issue with WGs servers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34
[NEMO]
Members
211 posts
10,367 battles

Premium shop comes up but no payment methods available.Also cant get to my clan base or armoury.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,974
[HINON]
Members
13,737 posts
6 minutes ago, Burt6666 said:

Premium shop comes up but no payment methods available.Also cant get to my clan base or armoury.

 

 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×