Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
MackDye

WG You killed the server NA

10 comments in this topic

Recommended Posts

Members
654 posts
17,175 battles

My whole division got disconnected from the server. We are stuck at "logging in" for awhile now. RIP

Share this post


Link to post
Share on other sites
328
[BB35]
[BB35]
Members
408 posts
11,415 battles

The update is downloading painfully slow. Stuck at 90% for like 5 minutes now.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,002
[A-D-F]
Beta Testers, In AlfaTesters
7,806 posts
15 minutes ago, Gemlin said:

The update is downloading painfully slow. Stuck at 90% for like 5 minutes now.

 

That means the download is done and it is installing.  That's your computer's speed, not the download.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,311
[MUDDX]
Beta Testers
8,144 posts
22,526 battles
31 minutes ago, throwawayforumalt said:

thousands of players are getting home from work or finishing dinner and have to download 2 gigs each. wg server might be overloaded.

My update Downloaded several days ago while I was playing and installed sometime between 3 am ct and 7 am ct this morning. I logged in and started playing by 8 am ct and have been playing ever since. Though I have been disconnected post battle a time or 2 in fact that's why I here now taking a break.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15
[4_T_W]
Beta Testers
92 posts
1,176 battles

Yea are the NA servers down altogether? Just keeps telling me that "you have been disconnected from the server."  Or tells me "your email/password is wrong, yet on the launcher I am login?

Edited by Wraithunter

Share this post


Link to post
Share on other sites
6,680
[HINON]
Members
13,411 posts
2 minutes ago, CAPTMUDDXX said:

 Though I have been disconnected post battle a time or 2 in fact that's why I here now taking a break.

They posted a hotfix for the disconnect issue.

 

Edit here it is.

 

Edited by RipNuN2

Share this post


Link to post
Share on other sites
15
[4_T_W]
Beta Testers
92 posts
1,176 battles
1 minute ago, RipNuN2 said:

They posted a hotfix for the disconnect issue.

Ah nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
100
[PHD]
Members
172 posts
10,376 battles

Not fixed on my end, still having disconnection issues and the load in for games is getting ridiculous. Up to 4 minutes tonight.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×