Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
IJN_Yoizuki

Really Poor Experiences with Server Connection

2 comments in this topic

Recommended Posts

Members
3 posts
164 battles

Hello,

I'm trying to get into WoWs and follow the IJN DD line.

Unfortunately, I'm constantly disconnecting from the match. It does not matter if it is Co-op or Random, the game will change from my regular ping to -35 and then disconnect me. I am able to reconnect instantly 99% of the time, but it's gotten me killed several times.

I've done everything I can find online (clean boot, repair files, change internet cable, flush dns, reinstall, etc). I sent in a support ticket and WG replied "make sure you aren't overclocking anything" (I'm not), so I feel like I'm at the bottom of a hole with nothing to show for it.

Is there absolutely anything that can be done to fix this issue?

Computer Specs are as Follows:
Ryzen 5 3600 @ 4.2ghz (turbo)
16GB DDR4 @ 3200 mhz
Rx 480 8gb
Operating system on 860 EVO
Game on WD 1TB Black

Internet
Veracity - 0ms ping - 800+ Mbps down / 800+ Mbps up

I ran a ping tracer for an hour and experienced zero packet loss.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
39
[LF]
Members
225 posts

It's WOWS, not your computer. Many players reporting the same thing. Apparently WG is not admitting anything but it's them. Been happening a lot since the last update. I went through the same drill. Didn't help. Was experiencing a slow down tonight so I did a speed check. My internet upload and download over 900 mbps.

  • Boring 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×