Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
YouSatInGum

Still having problems from earlier server crash...

5 comments in this topic

Recommended Posts

146
[SAA]
Members
384 posts
5,273 battles

I cannot be invited to divisions nor can I start one.

If I am invited it says I'm already in one.

If I try to start one then nothing at all happens.

I was in an ops div when the "crash" happened.  Been this way ever since.  Have rebooted computer twice to see if that worked.  No dice.

Others that I play with are reporting the same issue.

Hope you guys can fix this soon since playing in divs is a lot of what I do.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
146
[SAA]
Members
384 posts
5,273 battles

Tried from completely different computer with same results.  Seems likely to be an account issue on the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1,072 posts
8 minutes ago, YouSatInGum said:

Tried from completely different computer with same results.  Seems likely to be an account issue on the server.

Then you need to send in a support ticket.  The forum won't be able to help you with it much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
146
[SAA]
Members
384 posts
5,273 battles

Done.

 

I'm not the only one with this problem.  I suspect many of us who were in battle in a division when the server "issue" happened are have this problem.  Things went wonky as soon as we were out of battle.

Thankfully this didn't happen yesterday during Clan Brawl... that would have really sucked.

Edited by YouSatInGum

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×