Jump to content
Sign in to follow this  
Insanitypepper

Lockups/Crashes post 8.3

5 comments in this topic

Recommended Posts

2
[BBBBQ]
Beta Testers
10 posts
5,679 battles

Since the patch today, I get approximately 3 - 4 minutes after launching the game and the client locks up completely. I have to kill the program in the task manager to close it. I run no mods.

Edit: Checked game integrity, came up clean.

 

I receive the following in the event log:

Spoiler

The program WorldOfWarships64.exe version 0.8.3.1 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Security and Maintenance control panel.
 Process ID: 674
 Start Time: 01d4fbc32e93ec40
 Termination Time: 7
 Application Path: H:\Games\Wows\bin64\WorldOfWarships64.exe
 Report Id: 5a312db1-125f-4616-b25b-3583e4ff7874
 Faulting package full name: 
 Faulting package-relative application ID: 

 

Several seconds before the above occurs, I had the following event:

Spoiler

Fault bucket 1974053554935292224, type 5
Event Name: AppHangB1
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: WorldOfWarships64.exe
P2: 0.8.3.1
P3: 5cc093f6
P4: b66c
P5: 134217728
P6: 
P7: 
P8: 
P9: 
P10: 

Attached files:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERB196.tmp.WERInternalMetadata.xml
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERB1A6.tmp.xml
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERB1A7.tmp.csv
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WERB1B8.tmp.txt
\\?\C:\Users\frost\AppData\Local\Temp\WERBC36.tmp.appcompat.txt

These files may be available here:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppHang_WorldOfWarships6_e2a78a6a65f32d24f722f316922a6d14d71fcd_17456dea_5c58be67

Analysis symbol: 
Rechecking for solution: 0
Report Id: 5a312db1-125f-4616-b25b-3583e4ff7874
Report Status: 268435456
Hashed bucket: eca3ae071f2065f64b653f3fcd83e140
Cab Guid: 0

 

 

Are these crashes known and is there a fix/workaround?

Share this post


Link to post
Share on other sites
73
[GREIF]
Members
240 posts
2,704 battles

Don't know it this is related or not, but since the last patch I am getting an extreme drop in FPS when I switch viewing modes while in game or in port.  It usually occurs when I scroll from a wide angle view of a ship to a close up view.  I'll get a drop of my average 40 to 60-fps down to 4 to 10-fps.  Not a big deal in prt...but during a match its down right painful.  It only started occurring after this latest patch.   

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[TRC]
Members
3 posts

I also have these issues.

system specs: 

i7-6850K 3,60GHZ over clocked to 4.0GHZ water cooled

32 GB of DDR4 3000 ram

1TB M2 MVME SSD drive

2- Radeon R9 390 8 gig video cards

1100 Watt Power Supply

 

 

Edited by capkiller

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×