Jump to content
Sign in to follow this  
The_Old_Dog

game freeze lag after patch

3 comments in this topic

Recommended Posts

19
[-OPS-]
[-OPS-]
Members
94 posts

lag as to be unplayable this morning after the new patch...   ships freeze for 10 seconds .. then it clears.. ping went to 99... ( from 34) ...

  • Meh 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
761
[FORM]
Members
1,337 posts
9,971 battles
10 minutes ago, The_Old_Dog said:

lag as to be unplayable this morning after the new patch...   ships freeze for 10 seconds .. then it clears.. ping went to 99... ( from 34) ...

Hrm. I'm seeing port lag (I posted in the bug forum here,) but the game was working fine. Have you tried restarting your computer and/or game client?

  • Funny 1
  • Meh 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[LRM]
[LRM]
Members
6 posts
4,146 battles

try this http://warshipnews.blog/2018/06/11/world-of-warships-and-win-10-troubleshooting-guide/ 

especially the part about starting the game without War Gaming Center,

  1. If you are having issues with the Wargaming.net Game Center, you can create a shortcut to C:\Games\World_of_Warships\WorldOfWarships.exe or go directly to C:\Games\World_of_Warships and double click on WorldOfWarships.exe to run the game without launching it from the Game Center.

worked for me no more ping issues, lag or dis connects. Going on 2 weeks now without an issue.

 

Colin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×