Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
ScottMeisterheim

Server Issues?

44 comments in this topic

Recommended Posts

Members
88 posts
3,815 battles

Just now.  Was in a battle.  Got booted.  Logged back in.  Was laggy as hell.  Other players reported the same in chat.  Got booted again.  Now can't log in.

Anyone else seeing this?

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
75
[TSF]
Alpha Tester, In AlfaTesters
212 posts
11,713 battles

Yes, it is unplayable at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
346
[5IN]
Supertester
2,101 posts
10,126 battles

Same.  Clicked battle, just spinning.  Was hoping the match didnt start without me, but seems like this is the cause.

B

Share this post


Link to post
Share on other sites
108
[SCARY]
Alpha Tester
76 posts
17,117 battles

happened to me as well. Got to the battle loading screen then got kicked back to the login screen. Took 6 tries to get in the game again and I was then dead when I finally got in and they in kicked me again.

 

Just what I wanted a zero damage game with I'm sure a huge loss of money, flags and cammo.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
346
[5IN]
Supertester
2,101 posts
10,126 battles

It hasn't kicked me out yet... wondering if I should just restart the client and wait for things to normalize.

B

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,957
[BASIN]
[BASIN]
Members
3,497 posts
7 minutes ago, ScottMeisterheim said:

Just now.  Was in a battle.  Got booted.  Logged back in.  Was laggy as hell.  Other players reported the same in chat.  Got booted again.  Now can't log in.

Anyone else seeing this?


6 minutes ago, Fool_of_a_Took said:

yes

 


6 minutes ago, SisterAndromeda said:

Servers are down it seems.  


4 minutes ago, Silvin said:

Yes, it is unplayable at the moment.




1 minute ago, DrHolmes52 said:

All power has been diverted to forum life support.

:Smile_great:All of the above:Smile_sad:

1 minute ago, DeathsStalker said:

MR Conway on the EU Twitch stream said it's his fault he spilled his coffee on it. :cap_haloween:

:Smile_great:Could Be

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[SPQR_]
Members
9 posts
11,375 battles

My game crashed loading into battle, exited and tried 3 times to get back in. If I get an AFK penalty, WG better have a beautiful apology ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
248
[WK]
Beta Testers, In AlfaTesters
962 posts
12,639 battles

Just had a really good Operation going, only for whatever the hell is going on with the servers to happen...  Yep, bots definitely had their way with us, and not in a good way. :Smile_hiding:

Share this post


Link to post
Share on other sites
346
[5IN]
Supertester
2,101 posts
10,126 battles

I got logged back in, but my ship is in battle... nvm, game was played and we lost... pink of course.  Pain in the [edited], now gotta open a ticket.  Ugh.

B

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,564
[HINON]
[HINON]
Members
6,912 posts
10,413 battles

shells are going nowhere near where i aimed, game is unplayable right now

Share this post


Link to post
Share on other sites
7
[LOVER]
Members
36 posts
2,606 battles
Just now, tcbaker777 said:

shells are going nowhere near where i aimed, game is unplayable right now

Same. Weird thing is, this isn't happening to all players in a game. Some are reporting normal operating procedures with 0 ping issue. Might be the storm in the US right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[WHARF]
Members
1 post
10,329 battles

Yes same issue. kept getting kicked and when I got back in game I couldn't control ship and got booted again, got back in and my ship was sunk!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
7
[LOVER]
Members
36 posts
2,606 battles
1 minute ago, scuba114 said:

Yes same issue. kept getting kicked and when I got back in game I couldn't control ship and got booted again, got back in and my ship was sunk!!

Yeah not all players are affected by this. Some are sailing around shooting just fine. Even told us so in chat. Meanwhile I barely can aim and have to wait 10 seconds for clicking modules and my guns to fire.

Share this post


Link to post
Share on other sites
173
[WOLF2]
Members
253 posts
6,427 battles

Just got booted from battle, logged back in and got back into the round with 2000+ms ping. Was funny firing my guns and watching the shells end up WAAAAY behind the target. Am currently affected by the psycho wind storm here in KY.

Edited by HTSMetal

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×