Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
SJ_Sailer

Anyone having issues making T4 CV Planes Turn

9 comments in this topic

Recommended Posts

281
[ADPT2]
[ADPT2]
Members
883 posts
2,032 battles

I do not know if it is me or bandwidth lag but I can't get T4 CV (only one I have) to fly straight.  I just can't move to a target or aim, I just keep flying in circles.  It is like there is a 3 second delay or something.  I try to turn left and then I find myself going the opposite direction.  I just can't steer to a target.  Not complaining about flak or anything else but if you can't fly the plane correctly I really have no interest in playing CV.

I understand rudder shift but could you imagine if your turrets had a 3 second lag and you kept swinging them left then back right and could not zero in on a target?

Has anyone else noticed this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
33
[KSE]
Beta Testers, In AlfaTesters
175 posts
6,066 battles

Yeah I noticed it last night, about the same time I noticed my ping jumped to 800.

true story.

PS: tier IV controls work just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
281
[ADPT2]
[ADPT2]
Members
883 posts
2,032 battles
8 minutes ago, _TracerBullet_ said:

Yeah I noticed it last night, about the same time I noticed my ping jumped to 800.

true story.

PS: tier IV controls work just fine.

Well I did get dropped from that game towards the end so maybe that explains it.  How did you measure your ping and latency while playing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
281
[ADPT2]
[ADPT2]
Members
883 posts
2,032 battles
2 minutes ago, _TracerBullet_ said:

Is that a trick question? 😂

No trick but clearly I am missing something.  Is it printed on the screen or something?  If so I never noticed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
773
[INTEL]
Members
1,329 posts
11,213 battles
35 minutes ago, SJ_Sailer said:

No trick but clearly I am missing something.  Is it printed on the screen or something?  If so I never noticed it.

Top left of your screen in a match is an fps and latency display.

Share this post


Link to post
Share on other sites
281
[ADPT2]
[ADPT2]
Members
883 posts
2,032 battles
6 minutes ago, Ares1967 said:

Top left of your screen in a match is an fps and latency display.

Thanks I will look for that next time.  1,000 games in and never noticed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
24
[RAWR]
Members
92 posts
4,420 battles

If it's not there, check settings - it may be something that needs to be enabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
436
[LLMF]
Alpha Tester
1,954 posts

I crashed out 2 times and was disconnected 2x within the span of 15 minutes last night.  Some sort of server issue? Say 1930 EST?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×