Jump to content
Sign in to follow this  
Plaatduutsch

Game Critical Error with Crash Log Attached

4 comments in this topic

Recommended Posts

160
[HE]
Members
552 posts
9,547 battles

What I have tried:

delete all mods

Check and repair

uninstall and reinstall the wows

uninstall and reinstall the wows and wargaming center

Reinstall DirectX from Microsoft

My Spec

i9-7920X with ASUS X299

64GB RAM

RTX 2080 /2080 Ti with latest 417.01 WHQL driver

Optane 900P SSD

Windows 10 Pro 1803

 

All my other games runs just fine!

 

Crash Log:

2018-12-01_13:50:51.258 | INFO    | 0x000005DC | Monitor started, product version="01.06.00.1201", file version="01.06.00.1201", PID=7376
2018-12-01_13:50:51.259 | INFO    | 0x000005DC | Superuser app id="wows"
2018-12-01_13:50:51.259 | INFO    | 0x000005DC | Starting IPC server
2018-12-01_13:50:51.260 | INFO    | 0x0000379C | Report processor thread: started
2018-12-01_13:50:51.260 | INFO    | 0x000005DC | IPC server successfully started
2018-12-01_13:50:51.260 | INFO    | 0x000005DC | Waiting for clients to connect...
2018-12-01_13:50:51.261 | INFO    | 0x000042CC | New connection request from PID="9048", CLID="1". Establishing connection... 
2018-12-01_13:50:51.262 | INFO    | 0x000042CC | Client PID="9048", CLID="1" connected
2018-12-01_13:50:51.263 | INFO    | 0x000042CC | Client connected, application ID="wows", version="0.7.11.1167524" 
2018-12-01_13:50:51.263 | INFO    | 0x00001668 | Looking for unprocessed reports in folder="C:/Games/World_of_Warships_NA/Reports"
2018-12-01_13:50:51.556 | INFO    | 0x000027B0 | Statistic event was successfully sent (url="cat.wargaming.net").
2018-12-01_13:50:51.648 | INFO    | 0x000042CC | Incoming event from client PID="9048", CLID="1". Event information: type="assert" assert type="ASSERT"  expression="CRITICAL_MSG" message="FATAL ERROR: "BW::Render::Device::D3D9::Interface: " "No hardware rasterisation devices found.\n"
D:\BuildAgent\SOURCE\WOWS_GIT" file="D:\BuildAgent\SOURCE\WOWS_GIT\client\source\lib\cstdmf\debug_message_helper.cpp" function="DebugMessageHelper::criticalMessage" callstack hash="32317" thread id="12404" 
2018-12-01_13:50:51.649 | INFO    | 0x000042CC | Composing report(id="18-12-01-13_50_51_634")...
2018-12-01_13:50:51.649 | INFO    | 0x000042CC | Start create minidump="C:\Games\World_of_Warships_NA\Reports\18-12-01-13_50_51_634\2018-12-01_13_50_51_649.dmp"
2018-12-01_13:50:51.819 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: No files to collect were found in dir \\?\C:\Games\World_of_Warships_NA\profile for "cef logs"
2018-12-01_13:50:51.819 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: artifacts="crash_info" was found 1 files in folder="C:\Games\World_of_Warships_NA\crashes\"
2018-12-01_13:50:51.819 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: No files to collect were found in dir \\?\C:\Games\World_of_Warships_NA\ for "preferences"
2018-12-01_13:50:51.819 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: No files to collect were found in dir \\?\C:\Games\World_of_Warships_NA\profile for "python_log"
2018-12-01_13:50:51.819 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: artifacts="Monitor's logs" was found 1 files in folder="C:\Games\World_of_Warships_NA\Logs"
2018-12-01_13:50:51.844 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: 1 files (label="crash_info") were copied to intermediate folder="C:\Games\World_of_Warships_NA\Reports\18-12-01-13_50_51_634"
2018-12-01_13:50:51.882 | INFO    | 0x000042CC | Files Artifact Collector: 1 files (label="Monitor's logs") were copied to intermediate folder="C:\Games\World_of_Warships_NA\Reports\18-12-01-13_50_51_634"
2018-12-01_13:50:51.975 | INFO    | 0x000012D8 | Config for client(CLID="1") was successfully updated from the server(url="http://cat.wargaming.net")
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,786 posts
810 battles
On 12/1/2018 at 10:30 PM, Plaatduutsch said:

Safe Mode- tried, same error upon launch

delete XML,- not working neither. 

Thanks for sending all the info you have. 
Try to turn off "duet display" in processes if you have it. This might work. 
If no, I want you to submit a ticket with all info you have copied in it and WGCheck report created and attached. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
160
[HE]
Members
552 posts
9,547 battles
On 12/3/2018 at 12:45 PM, turbo07 said:

Thanks for sending all the info you have. 
Try to turn off "duet display" in processes if you have it. This might work. 
If no, I want you to submit a ticket with all info you have copied in it and WGCheck report created and attached. 

It worked. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×