Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Bfoster19955

Clan Wars rental bug

5 comments in this topic

Recommended Posts

3
[TAW]
Members
31 posts
6,874 battles

A few days ago I was preparing for clan wars by obtaining the rental tier X from the mission of using my tier 8. I completed the mission, but for some reason i’m not seeing them in port. I checked the filter settings but still nothing

Have no idea as to why. Need assistance

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,323
[GWG]
[GWG]
Alpha Tester, In AlfaTesters
20,894 posts
11,620 battles

Did you check to see if the rental mission is gone and did you use the tier 10 filter?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[TAW]
Members
31 posts
6,874 battles
2 hours ago, BrushWolf said:

Did you check to see if the rental mission is gone and did you use the tier 10 filter?

I checked and they aren’t there. Been using the filter for a few days now to see if I can find them but nothing unfortunately 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,323
[GWG]
[GWG]
Alpha Tester, In AlfaTesters
20,894 posts
11,620 battles
27 minutes ago, Bfoster19955 said:

I checked and they aren’t there. Been using the filter for a few days now to see if I can find them but nothing unfortunately 

I would give you mine because I don't need them but that is a no go. :Smile_sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×