Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Shoggoth_pinup

I think my torpedo overpenetrated...

7 comments in this topic

Recommended Posts

1,031
[SPTR]
Members
26,653 posts
12,953 battles

I know ghosting shells are a thing but ghost torps now too? /°_\\

Share this post


Link to post
Share on other sites
374
[WOLF5]
Beta Testers, In AlfaTesters
3,181 posts
9,690 battles

If this is front or back of the ship, there is some that have that friendly slope where a torp will pass under the ship.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,708 posts
779 battles
2 hours ago, Shoggoth_pinup said:

https://replayswows.com/replay/36184#stats

I fired only two of my torps and they both hit the mark, yet one nearly hit an ally on the other side of the enemy. Never seen anything like it.

It damaged the ship and went further through an island. Looks like a bug.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
311
[KAPPA]
Members
1,066 posts
6,025 battles
9 minutes ago, Nachoo31 said:

If this is front or back of the ship, there is some that have that friendly slope where a torp will pass under the ship.

Thing is, I was single launching at knife fight ranges into the middle of the ship. It did damage, but went straight through. This wasn't even the killing torp, but one that hit the still living ship.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,794
[WORX]
Members
4,223 posts
15,313 battles

Alright a man with a replay, that is what I am talking about.... You might want to send it to @Radar_X He may need his bug guy in NA office take a look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,708 posts
779 battles
19 minutes ago, Shoggoth_pinup said:

Thing is, I was single launching at knife fight ranges into the middle of the ship. It did damage, but went straight through. This wasn't even the killing torp, but one that hit the still living ship.

Thank you for reporting it. We have this bug in our list. So there is no need for you to submit a ticket. 
It's very rare bug. I've seen only 3-4 times and only in reports. 
I expect it to be fixed in our future updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×