Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
DocWalker

Who's Logged In (Forum)?

9 comments in this topic

Recommended Posts

227
[WOLFC]
Members
412 posts
6,102 battles

About 7-14 days ago I stopped seeing anyone but myself as viewing any forum topic.  Even when it was obvious people were, as new responses were being posted to topics I was reading. But still, only my name was shown at the bottom of the page as "Recently Browsing".

I started searching for a setting that may have been changed without my input or knowledge.  I found an option where you can filter who you see as online (i.e. Members, Admins, SuperTesters, etc).  The filter was set to "All".  I changed it and set it back to all, but still no change.  It just said NO ONE was logged on ... i.e. Zero (0) Users Online.  

Any ideas?  TIA

Screenshot_1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,132
[NDA]
Supertester
4,913 posts
14,310 battles

I see the same thing. I just figured there was a glitch in the simulation. 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
227
[WOLFC]
Members
412 posts
6,102 battles
28 minutes ago, RedSeaBear said:

I see the same thing. I just figured there was a glitch in the simulation. 

Must be a bug in the system ... thanks for the response.

Share this post


Link to post
Share on other sites
519
[LOU1]
Members
3,152 posts
8,378 battles

Did you click "See full list"?

EDIT:  Which shows "Nonusers met your criteria."

@Radar_X, is this the way it is supposed to work?

Edited by ExploratorOne

Share this post


Link to post
Share on other sites
227
[WOLFC]
Members
412 posts
6,102 battles
8 minutes ago, ExploratorOne said:

Did you click "See full list"?

EDIT:  Which shows "Nonusers met your criteria."

@Radar_X, is this the way it is supposed to work?

Thanks for the response, but I haven't seen any option or response that displayed "See full list" or "Nonusers met your criteria".  When I select to view (i.e. filter by) anything except "All" the response is "Nothing to show".

Screenshot_2.png

Edited by DocWalker

Share this post


Link to post
Share on other sites
192
[WOLF4]
[WOLF4]
Beta Testers, In AlfaTesters
569 posts
8,987 battles

Another thing they broke is the emojis. The box for them has been blank for just about as long, at least for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
227
[WOLFC]
Members
412 posts
6,102 battles

 

oob.jpg.783734bbac0f31bee927822aed1aff26.jpg      Did anyone else notice that(out of the blue?) Online Users and Thread Viewers is now working again ... 

Screenshot_1.png

browsing.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×