Jump to content
Sign in to follow this  
Lew_Patton

Why won't the game load?

5 comments in this topic

Recommended Posts

13
[BRO1]
Members
105 posts
8,820 battles

I click on the start button but nothing happens...

What's up?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11
[ABCD3]
Members
72 posts
3,212 battles

That happen last night around 21:00 hrs HST around three times cutting off.   Also while I was in a match.   No issues so far this evening though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
927
[WOLF9]
Members
1,110 posts
3 hours ago, Lew_Patton said:

I click on the start button but nothing happens...

What's up?

I had this problem once. The launcher comes up, you hit play, and then everything vanishes. After 11,479 e-mails to customer service along with genetic testing and an FBI background check, and after umpteen esoteric adjustments that did nothing, I changed the resolution on the monitor. Everything worked after that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,113 posts
520 battles
14 hours ago, Lew_Patton said:

I click on the start button but nothing happens...

What's up?

Please try to delete your preference.xml file in the game folder. It will be restored with the next game launch. 
If it doesn't help you should try to run the "check and repair game integrity". It's in the launcher or WGC >> settings >> support.

If nothing helps please contact support. Attach this error and WGCheck and make some notes about when this issue takes place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×