Jump to content
Louise_01

I keep getting this message after I press Play

5 comments in this topic

Recommended Posts

Members
1 post
152 battles

I think its the skins I have that effects the update

image.thumb.png.c2fbf53b49cca0c675272d9c010e6499.png

 

After removing the skins it was able to work but once I reapplied a new freshly skin onto the mods folder and it worked

Edited by Louise_01
Updates ( Edits )

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,189
[-RNG-]
Supertester
2,774 posts
3,689 battles

I was getting this message when I would minimize the game during queue wait times. I'm sure it could mean a variety of things though

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,874
[INTEL]
Members
7,272 posts
31,340 battles

Remove them temporarily and re-try.

Start the client in default mode (there is a switch in the launcher). This will ignore any mods. If it works, then it is a mod or skin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,165
[CTF38]
[CTF38]
Members
4,517 posts
13,029 battles

I had to do a re-install to get that to stop, but it still comes back occasionally.  There is a requestor on the PLAY button on the client that says "Launch the game with settings reset".  That fixed my issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,950 posts
911 battles
17 hours ago, Louise_01 said:

I think its the skins I have that effects the update

Spoiler

image.thumb.png.c2fbf53b49cca0c675272d9c010e6499.png

 

Remove clan patches from the selected. Delete mods or launch the game in the safe mode like it was written above. 
If nothing helps please contact support. Attach this error and WGCheck and make some notes about when this issue takes place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×