Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
Reymu

Tech issue

10 comments in this topic

Recommended Posts

781
[NG-NL]
Members
5,015 posts
8,240 battles

3 times in a row. I'm a bit pissed at being locked out of WOWS by this error:

AawrWWM.png

What do I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
173
[BRZKR]
[BRZKR]
Members
418 posts
4 minutes ago, Reymu said:

What do I do?

Did you try to restart your computer and try the game again?

Edited by Leopard_IX

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,065
[ABDA]
Beta Testers
16,173 posts
11,691 battles

I'd recommend backing up the install directory, and re-installing.  It's crapping itself when it tries to access a file that it doesn't like.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,848
[NGA]
Alpha Tester
9,651 posts
3,924 battles

If none of that works file a ticket and send them that dump file.

Also... I hope you aren't actually on windows 8.1 like it states.

Share this post


Link to post
Share on other sites
86
[PT8TO]
[PT8TO]
Members
160 posts
12,476 battles

Uninstall your skin mods. WG changed the file format in the last patch and the old camo files are crashing the game.

They also put two triple 25mm mounts on Yamato's B turret, so your old camo won't work anyway if you had one for Yamato.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
434
[-BRS-]
Members
1,631 posts
13,539 battles

I'm running a purely vanilla client no upgrades I get that at least once a day since last patch

no problems prior:Smile_sad:

Edited by silverdahc

Share this post


Link to post
Share on other sites
283
[WOLF2]
Members
1,316 posts
13,044 battles
1 hour ago, crzyhawk said:

I'd recommend backing up the install directory, and re-installing.  It's crapping itself when it tries to access a file that it doesn't like.

This ^ I had the Bigworld critical error bug and it was a huge pain

You can spend days trying different things and going through WGs automated support - or save yourself a lot of grief and reinstall now.

If that doesn't work, you have my sympathy

Edited by Commander_367

Share this post


Link to post
Share on other sites
781
[NG-NL]
Members
5,015 posts
8,240 battles

 

20 hours ago, J30_Reinhardt said:

If none of that works file a ticket and send them that dump file.

Also... I hope you aren't actually on windows 8.1 like it states.

I run Windows 10. The game needs to fix its own scanners.

20 hours ago, AbyssAngkor said:

Uninstall your skin mods. WG changed the file format in the last patch and the old camo files are crashing the game.

They also put two triple 25mm mounts on Yamato's B turret, so your old camo won't work anyway if you had one for Yamato.

 

Looks that was the problem. I'm surprised Aslain hasn't addressed it already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×