Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
renigade1

BUGS BUGS BUGS and game play

11 comments in this topic

Recommended Posts

0
[O-P-C]
Members
1 post
804 battles

This started this morning 9/1/2018 on game startup in steam... see attachment

also I played about 30 games in co-op mode and only won 3

game is not fun if you don't win more than that!!!

wow error.JPG

Edited by renigade1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,295
[HINON]
Members
8,838 posts

Try using the repair tool in the launcher. Open the launcher, click on settings in the upper right corner, click the support tab, then select check - check and repair game integrity. You can also go to the WG support section to open a ticket for more advanced troubleshooting. I believe you can do that here https://na.wargaming.net/support/en/products/wows/help/

Edited by RipNuN2

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,295
[HINON]
Members
8,838 posts
3 minutes ago, DeathLord1969 said:

@RipNuN2he's playing through steam. Not sure if it has the repair feature.

 

Pretty sure steam version takes the player to the launcher but I could be mistaken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
808 posts
2,616 battles
39 minutes ago, RipNuN2 said:

Pretty sure steam version takes the player to the launcher but I could be mistaken.

It didn't when I had it since steam itself is a launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[NBIA]
Members
22 posts
7,132 battles
3 hours ago, renigade1 said:

This started this morning 9/1/2018 on game startup in steam... see attachment

also I played about 30 games in co-op mode and only won 3

game is not fun if you don't win more than that!!!

wow error.JPG

I just got the same thing, ran the repair tool and nothing..I am not using steam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,317
[TF16B]
Members
8,063 posts
17,012 battles
1 hour ago, RipNuN2 said:

Try using the repair tool in the launcher. Open the launcher, click on settings in the upper right corner, click the support tab, then select check - check and repair game integrity. You can also go to the WG support section to open a ticket for more advanced troubleshooting. I believe you can do that here https://na.wargaming.net/support/en/products/wows/help/

Thanks for reminding me how this works; not playing on stream, but game has been bugged since last night; no fucntionallity in battle mode; complete black screen of death and only end game sound after fighting through the battle with nothing but the center sceen pipper to aim by... (No ship health, no reticle, speed remains 35.5 knts and stuck in middle of indicator, though it can be adjusted... it just doesn't display...)

(Guess I know how to aim at least, since I can get hits with zero assist from the client...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,317
[TF16B]
Members
8,063 posts
17,012 battles
1 hour ago, RipNuN2 said:

Pretty sure steam version takes the player to the launcher but I could be mistaken.

...aaaaand it didn't help.

May have to delete the client and download it again...

Other games on my laptop work, so I don't thik that's it.

Edited by Estimated_Prophet

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[NBIA]
Members
22 posts
7,132 battles

So it happened to me and I ran the check and repair tool..nothing,but when I try the public test server it works with no problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×