Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Maestro31419

No sound on Mac High Sierra

3 comments in this topic

Recommended Posts

0
[PARS1]
Members
1 post
6,902 battles

Hello all,

Trying to run WOWS on Mac High Sierra. The game runs fine but there is no sound. I use a USB audio interface for my work and every other sound producing app on the computer works fine. I have graphics and sound set to low as suggested throughout this forum but no joy getting audio to work

Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,290
[TBW]
Members
7,714 posts
14,140 battles
6 minutes ago, Maestro31419 said:

Hello all,

Trying to run WOWS on Mac High Sierra. The game runs fine but there is no sound. I use a USB audio interface for my work and every other sound producing app on the computer works fine. I have graphics and sound set to low as suggested throughout this forum but no joy getting audio to work

Thoughts?

Can you hear it through headphones?

Edited by Sovereigndawg

Share this post


Link to post
Share on other sites
61
[NOBUL]
Members
335 posts
3,661 battles

Hello @Maestro31419!

 

Make sure you have your preferred speaker/headset selected in System Preferences before you launch WoWs on a Mac because you cannot change it mid-game without restarting WoWs.

Not sure what else to add except:

1. Try restarting your computer

2. Make sure your sound is on in in-game settings.      Settings > Audio      (I'm sure you know this...but might as well share it anyways.)

3. Check and Repair WoWs from the Launcher/WGC.

 

 

I'll tag a couple of the Administrators maybe they can help.

@d_gladkov @Gneisenau013

Edited by Rpkscout1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×