Jump to content
Sign in to follow this  
Grapefruitcannon

WGC error.

14 comments in this topic

Recommended Posts

[MOOW]
Members
278 posts
17,281 battles

Well with the WGC installed now i cannot access anything from it.  Arsenal..shop...any online window shows webpage unavailable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
404
Beta Testers, In AlfaTesters
1,753 posts
9,350 battles
31 minutes ago, Grapefruitcannon said:

Well with the WGC installed now i cannot access anything from it.  Arsenal..shop...any online window shows webpage unavailable.

FYI there are 2 installers for WGC - a complete installer, and a truncated/'broken' installer. I'm not going to engage in diagnosing your issue, but I thought I'd share this, because I wouldn't at all be surprised if there's a connection to the installer for WGC you used and the issues your having.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16
[77ARC]
Beta Testers
200 posts
2 hours ago, Grapefruitcannon said:

Well with the WGC installed now i cannot access anything from it.  Arsenal..shop...any online window shows webpage unavailable.

What is your default browser in Windows? 

Mine is Chrome and it works with no problem.  Anything I click on pops right  up.

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16
[77ARC]
Beta Testers
200 posts

Hmmm, strange.  I never had an issue with WGC.  It updates itself once in a while and runs.  I have Wot, Wows, Wop,  PTs, and NA/EU on it.

I do run on a purpose built high performance gaming machine through a business class ethernet network in my home and 1Gb ISP.

Not much help with box stock machines, laptops, mechanical HDDs and Wifi.

Perhaps a re-install with the full WGC as @KSN suggested.  Hope you figure it out.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[MOOW]
Members
278 posts
17,281 battles

it started last week when i did a full reinstall of WOWs due too my new SSD. The install forced the WGC onto too me.  First at least the arsenal would load...Now nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
638
[4HIM]
Members
2,299 posts
6,910 battles
2 hours ago, KSN said:

FYI there are 2 installers for WGC - a complete installer, and a truncated/'broken' installer. I'm not going to engage in diagnosing your issue, but I thought I'd share this, because I wouldn't at all be surprised if there's a connection to the installer for WGC you used and the issues your having.

So how would you know which is which?

Share this post


Link to post
Share on other sites
404
Beta Testers, In AlfaTesters
1,753 posts
9,350 battles
15 minutes ago, ZARDOZ_II said:

So how would you know which is which?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
638
[4HIM]
Members
2,299 posts
6,910 battles

Well my last experience with WGC was............less than stellar.  I may give it another chance and see how it works.  But I won't have much time for it this weekend so it will likely be a few days. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[MOOW]
Members
278 posts
17,281 battles

tried different thing to fix or at least find the issue.  Still nothing.  I want access to my arsenal again.....WGC is a big pile of POO POO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
404
Beta Testers, In AlfaTesters
1,753 posts
9,350 battles

@Grapefruitcannon did you get your reinstall via the main download button like normal? Because if so that's the messed up installer that forces the WGC into C:\ProgramData (who knows what other issues that installer might cause). You can get the WGC installer that doesn't seem to have any issues from here: https://worldofwarships.com/en/news/common/wgc-whats-new/ just click the installation button on the page.

Unless you can get a hold of the legacy installer/client, when you get the good WGC installer do a "Check and Repair"

5b65d8dfeb56b_WGCGameSettings.thumb.PNG.1c3c7fc499586186588bb51691b60090.PNG

That should square you away... (no promises though).

Share this post


Link to post
Share on other sites
60
[NOBUL]
Members
335 posts
3,661 battles

Have you made sure Firewall is turned off for WGC? Not sure if this will help, but it could be worth a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×