Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
NobleWhiteMan

FPS Issues

4 comments in this topic

Recommended Posts

31
[PLPT]
[PLPT]
Members
66 posts
4,810 battles

After updating to the current version (0.7.7), my game refuses to run at any faster than 30fps and drops to the teens when there is a lot of stuff on-screen. Anyone else having this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
607
[KAG]
Members
1,704 posts
10,988 battles

I had the same issue after 0.7.6    My FPS that has been running at a solid 61 FPS for over two years now runs between 35-41 FPS, a big drop. I posted this in the Support area but WG doesn't seem to care. Good luck with that. You will get players telling you to upgrade your graphics card....  just wait

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,339 posts
597 battles
1 hour ago, NobleWhiteMan said:

After updating to the current version (0.7.7), my game refuses to run at any faster than 30fps and drops to the teens when there is a lot of stuff on-screen. Anyone else having this issue?

Please check your game settings (Graghics API) and other options. 
UPD: As for now, from all servers there are only few such issues, to fix it operative it is better to make a ticket to support with WGCheck done. 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
31
[PLPT]
[PLPT]
Members
66 posts
4,810 battles
7 hours ago, turbo07 said:

Please check your game settings (Graghics API) and other options. 
UPD: As for now, from all servers there are only few such issues, to fix it operative it is better to make a ticket to support with WGCheck done. 

I reinstalled. it fixed it.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×