Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
IgorSV94

I hate so much how the game sometimes skips the end-of-game screen.

17 comments in this topic

Recommended Posts

4,667
[PVE]
[PVE]
Members
8,707 posts
22,019 battles

I find that the game does this in three instances. One is when you go into a match, get killed before match ends, then go into another match with another ship. When that match ends it takes you straight to port. The second time I see it happening is when I get a karma hit during a match, I think it is a bug. The third time is when it does this for reasons I have not been able to figure out. It is annoying.

Edited by Taylor3006
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10
[BOBS_]
Members
47 posts
5,775 battles

I've noticed that it has been doing this a lot more often lately and yes I agree it's annoying as all hell. I've not noticed any reason as to why the game does it but it does seem to affect me more when I'm div'ed up with friend.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
361
[TDG]
Members
1,736 posts
10,048 battles

Agreed.

There is a Post Battle module that has been misbehaving since the last patch.  The "ship stuck in battle" bug a few weeks ago may be related.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,306
[PN]
[PN]
Beta Testers
8,144 posts
20,322 battles

@IgorSV94 In the RIGHT bottom corner of the port screen there is an ! click on it when you are kicked back to port instead of results screen. Then click on the battle results pop up and you will be sent to the results screen.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
766
[SPTR]
Members
20,152 posts
6,144 battles
1 hour ago, CAPTMUDDXX said:

@IgorSV94 In the left bottom corner of the port screen there is an ! click on it when you are kicked back to port instead of results screen. Then click on the battle results pop up and you will be sent to the results screen.

This.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
38 posts
3,548 battles
5 hours ago, CAPTMUDDXX said:

@IgorSV94 In the RIGHT bottom corner of the port screen there is an ! click on it when you are kicked back to port instead of results screen. Then click on the battle results pop up and you will be sent to the results screen.

Thanks for the tip, but I am aware of that. Even thought it is just 2 clicks more, it is very annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
3,075 posts
1,139 battles
5 hours ago, IgorSV94 said:

Thanks for the tip, but I am aware of that. Even thought it is just 2 clicks more, it is very annoying.

Do you have any mods installed? If there were any, they may cause some issues. 
You may also try to launch the game in a safe mode or check and repair game integrity. It's the simpliest way to overcome number of issues. 

Spoiler

DMlXUErqkRk.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,754
[YORHA]
Members
4,559 posts
8,738 battles

Same here.  No mods and it happens once in a while.  It seemed to start after the "Let's get 20,000 players on at once" event a few weeks ago.  I suspect this was a load test for a new server and, if that is right, this may be a new bug in the system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
71
[BEARS]
Beta Testers
246 posts
7,474 battles

I find it happens when the game completes a mission or event where you get a significant reward, or status change that is not handled by the typical daily type rewards.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
34
[WHS]
[WHS]
Members
303 posts
9,754 battles

I was aware of it happening when I "am" in two battles at once, but recently I've been noticing it seems to happen every time after I've played a match in Scenario mode in the same session. I can try to experiment a bit more with this theory later

Share this post


Link to post
Share on other sites
938
[WAG]
Members
1,878 posts
11,078 battles

I find it interesting that over the two years I have played this game, only recently ove3r the past couple of month have I had a crashing/lock-up issues and the dumb dump to port bug... 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×