Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
Finnkax

Aiming off after server crash?

6 comments in this topic

Recommended Posts

96
[PIZZA]
Members
727 posts
8,115 battles

Anyone else have accuracy problems? I get shots from strange points and no hits at all from very sure situations? This has happened multiple times during history  and was fixed also after some time has passed . Yes - my line is looong and I am suspecting voice chat also eats line capacity.

What I get is now not what i see.

Edited by Finnkax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
2,107 posts
520 battles
49 minutes ago, Finnkax said:

Anyone else have accuracy problems? I get shots from strange points and no hits at all from very sure situations? This has happened multiple times during history  and was fixed also after some time has passed . Yes - my line is looong and I am suspecting voice chat also eats line capacity.

What I get is now not what i see.

Hi! I haven't seen mass issues. You should make a ticket to the support with WGCheck (network diagnostics) done, collegues may help you with connection issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
602
[OPRAH]
[OPRAH]
Beta Testers
3,864 posts
12,608 battles

@Finnkax Your compu may be out of sync with the server perhaps your ISP is throttling data flow during heavy usage!

Share this post


Link to post
Share on other sites
96
[PIZZA]
Members
727 posts
8,115 battles
8 hours ago, turbo07 said:

Hi! I haven't seen mass issues. You should make a ticket to the support with WGCheck (network diagnostics) done, collegues may help you with connection issue. 

Tnx your contact but I find possible fault. Today I learned this pipe renewal project is also affecting internet lines.

 

Sorry - my mistake! :fish_aqua:

 

And tnx for your contact! :cap_like:

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
96
[PIZZA]
Members
727 posts
8,115 battles
7 hours ago, CAPTMUDDXX said:

@Finnkax Your compu may be out of sync with the server perhaps your ISP is throttling data flow during heavy usage!

That is also possible - tnx!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×