Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
RustyOldFart

Wow Wargaming pretty big bug here.

19 comments in this topic

Recommended Posts

Members
3,783 posts

 So you can apparently sound the ships horn in port yes we know this, but with the ship not in port or while its still in battle.  Press N and it still sounds lol.  Is this a bug or was it actually supposed to be doing this I'm a bit confused.

 

  • Funny 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,783 posts
Just now, iDuckman said:

WUT? 

 

Hey I got the proof try it yourself if you don't believe the video lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,843
[WOLF9]
Members
8,789 posts
4,157 battles

Why can't you just say what the problem is?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,783 posts
Just now, iDuckman said:

Why can't you just say what the problem is?

 

I did its in the video.

Share this post


Link to post
Share on other sites
353
[H-W-C]
Members
1,271 posts
3,605 battles

It's supposed to happen. It was mentioned in the patch notes a few updates ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,783 posts
Just now, warpath_33 said:

It's supposed to happen. It was mentioned in the patch notes a few updates ago.

Yea I know that but it shouldn't sound if the ships not available lol.  I knew about it being able to sound in port while the ship was there but while it wasn't that was a different story.  So I was a bit confused as I said.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,783 posts
Just now, iDuckman said:

All I see is an empty drydock.

 

You don't hear the horn blowing?  With the empty dry dock?

Share this post


Link to post
Share on other sites
815
[FML]
Members
2,463 posts
11,867 battles

How on earth does “pretty big bug” have anything to do with “ship horns in port”?

need better perspective, methinks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
42
[TWFT2]
Beta Testers
297 posts
4,314 battles

All it is is the ship is in battle and not graphically there, not really a bug that the horn will sound as the horn in port is infinite and doesn't blow steam in the stacks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
202
[S0L0]
Beta Testers
631 posts
4,535 battles

Wow this is huge WG better pull all the Devs off of UK DDs and work this ASAP.  LOL

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,152
[FOXEH]
Beta Testers
10,609 posts
15,896 battles
2 hours ago, torpsRus said:

I'm a bit confused.

Of all the things in this game that require attention, THIS is what you posted about? Seriously? Now I'm confused!

Share this post


Link to post
Share on other sites
5,038
[SOUP]
Beta Testers, In AlfaTesters
8,280 posts

A bug, sure.... but this isn't something to call the BBC over

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
4,375 posts
7,091 battles

If it was a bug it would be very low priority.  Would likely be looked at if they worked on the ports in general.  Just because it is a bug does not mean that that all bugs are high priority.

Edited by CylonRed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×