Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Hearts_of_Oak

THIS GETTING STUPID>>RETICLE LOCKS AND SHIP SAILS ON

7 comments in this topic

Recommended Posts

5
[_AFW_]
Beta Testers
23 posts
10,752 battles

come on guys this is getting stupid...and happens almost once an hour - two hours .. and can be back to back after restarts..This past two months have been most issue riddled experience (for me) yet since beta...

 

I know a tester who could help if your short handed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,466
[PNG]
Supertester, Beta Testers
5,783 posts
7,068 battles

Check your file integrity. Ships moving away from your UI indicates a game resource is not being properly loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[TF-62]
Members
8 posts
4,157 battles

This has happened to me several times over the past week, even with file integrity verified through the client. Almost two years on WoWS and it's the first time I've ever seen this bug. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9
[R-F1]
Members
10 posts
12,210 battles

Just had it happen to me a 2nd time, after the first time this happened I went and verified my files integrity through the launcher, it's only been after this patch that I've had this issue, really getting tired of this game breaking bug, both times it's happened while playing DD's.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[_CIA_]
Beta Testers
12 posts

Sound's pretty similar to what I have been experiencing. Camera and UI will suddenly freeze in place while ship continues to move. Best I can guess so far that its occurring when locking onto a target.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×